Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2012-05-31
17:58:13

AMANDA!!
heeeeeej just nu skajpar ja me ngr killar :) imon kommer min kompis amanda som e 14 från orminge ich hälsar på i skolan och efter det åker vi till stallet <333 hoppas att ja får rida Aramis eller murphy :)) längtar sååå mycket till karlshem, räknar serri dagarna :P men har precis gjort läxan och chillar nueeeeee. bjudäääääär på en bild <3

2012-05-31
16:49:31

ebba och fanny <3
hej bloggen sorry för att jag har bloggat asdåligt men just nu har jag länkbyte med två tejer i min parallelklass som heter Ebba och Fanny,deras blogg är jätte bra och de gör roliga inlägg. Rekomenderar!!!!!

tyvärr har jag ingen bild för min data e helt knäpp men men klicka häääääääär
Jag lovar att ni kommer gilla bloggen <3<3<3 älskar er puss :*

2012-05-28
19:27:59

news in!!!!
hej hej va ju på forum igår och köpte ett par shorts och bikinin som ALLA har från gina ;) här e bilder :*



2012-05-28
09:55:15

skolish :(((((
hej nu stter jag i skolan och har skiiiiit tråkigt men nu ska jag börja och om ni vill kan jag FÖRSÖKA ladda upp lite mer svar,har nämligen failat två gånger hehe men puss :*

2012-05-27
11:26:09

min åsikt

"kändisar", åsiktsinlägg

Jag har tänkt på de med "kända" folk eller bloggar osv.. Hur tillexempel en känd blogg´s "ägare" kan få så mycket uppmärksamhet, jag diskuterade detta lite med en vän och tänkte skriva ett litet inlägg.
Vi säger att Berta Bertasson har en jättepopulär blogg och är sjukt snygg! Och så är hon på grönalund, där är det en massa folk som läser hennes blogg, oså blir dom helt galna över att se hennes hår eller se henne några meter bort, dom tar kort på henne och lägger upp "OMG JAG SÅG BERTA" osv. Jag tycker ändå det är rätt sjukt hur en människa kan få så mycket uppmärksamhet genom en sån grej, skaffade en blogg, lyckades få en massa läsare och var duktig bloggare, sen kan det gå för långt, som att dom tror att dom är mer än en människa.
Folk blir galna över att dom ser lite av dom, vissa stalkar dom, herregud folket, det är en människa, det är nog inte sista gången ni ser dom! Eller kanske, om Berta bor i stockholm och du bor i skåne då kan det vara så, men ändå, göra en sån stor grej över en människa, nu säger jag inte att jag har något emot det, men jag menar, de e liksom vanliga människor, tänk om alla skulle reagera så mot alla, vilket liv..

Jag personligen tycker det är jätte kul att det finns folk som lyckats så bra och verkligen förtjänar det! Men tyvärr kan det gå för långt på vissa håll. Allt detta är inte min åsikt, utan det är så det är, men ni ska inte missförstå mig! Som sagt, det är jättekul tycker jag, att det är så, folk som lyckats men vi tar ett till exempel.. Berta var med i Let´s Dance och sedan skaffar hon blogg, och så fort det spridits ut så kan den vara helt plöstligt högt upp på blogg-topplistorna, även om den inte är så bra, men den blir bra med en snygg design och något att skriva om. Kom ihåg, nu säger jag inte att det kanske hänt med ett speciellt folk, men ändå, ni fattar.
Sen tycker jag även, ponnysanning, ni som läser min blogg och inte är intresserade av hästar kan jag berätta att det är en "skvallerblogg" en riktigt bra en! Men jag tycker det är synd att dom inte länkar eller letar information på de mindre bloggarna, för de finns så många som försöker men dom har inget sett att hitta läsare! Och då är det perfekt tillfälle för ponnysanning att hjälpa oss genom att leta kanske lite information vi har osv.
Jag älskar ponnysanning och kollar den flera gånger om dan så ingen snack om saken, men jag skulle vilja veta mer om flera, inte bara dom största bloggarna, nu har ponnysanning ganska mycket variation med failbilder som är inskickade oftast från mindre bloggqar, åsiktsinlägg från olika bloggar och mer, men jag vill veta ännu mer!  Tyvärr kanske dom inte har tiden, att kolla alla världens hästbloggar, men då och då kan dom väll kolla på deras kommentarer och klicka in på en blogg dom inte kände igen och kolla om dom hittar lite smått och gott? Eller vad tycker ni?
Alltid kan ju inte livet vara rättvist, men skulle vara kul att ge det en chans när man ändå har en sån stor blogg! Och självklart om människan med den stora bloggen är en förebild eller idol osv, självklart, självklart kan man stalka dom om man vill eller så, men om Berta skulle vara populär bara för hon är snygg, då fattar jag inte riktigt grejen, eller bara för att dom varit med i ett program och blivit känd, är dom en förebild för en, självklart, jag säger inte att ni inte får gå fram till eran förebild/idol och be om  en autograf eller snacka eller vad som, utan jag menar, varför göra en sån stor grej att ta kort på deras hår bara för dom är mer populära, gå fram till dom istället ifall ni gillar dom så mycket!
Meningen med detta inlägg är att jag fattar inte hur man kan göra en stor grej, vi säger att jag älskar Berta bara för hon är känd och jag tror vi skulle vara sjukt bra vänner, men jag känner henne inte ens, jag vet egentligen inte hur hon är, jag har bara lärt känna henne genom bloggen och där tror jag hon är en sjukt snygg bloggare som är känd, men egentligen så är hon en bara vanlig människa som lite fler folk känner till.
Så om ni ser "Berta" säger jag bara, GRATTIS DU HAR SETT EN MÄNNISKA!
Jag är jätteglad för dom som har lyckats med det dom vill, ingen snack om saken, men kom ihåg, alla är lika mycket värda, alla är människor, vi alla är egentligen en stor familj, vi har bara inte lärt känna varandra.
Juste, kom även och tänka på det med Justin Bieber.. Den oskyldiga killen som folk skriver att dom vill döda, slå ner osv. JAG FÖRSTÅR INTE ATT FOLK HAR "HJÄRTA" ATT SÄGA SÅ! Det är hemsk, det är bara grymt dåligt att säga så, så himla, åhh! Jag gillar inte Justin Bieber´s musik det kan jag säga direkt! Men han kan jag inte säga något om, jag har aldrig träffat honom, jag kan säga om jag tycker han är fin eller ful, men jag kan inte säga om jag älskar eller hatar honom, de 2 orden är starka ord, jag har aldrig träffat människan och ni har nog inte heller gjort det, hur vet ni att han är snäll, underbar och puttinutti? Och hur vet vissa att han är dum i huvudet, bög och att han är värld att inte få leva? Människan vill bara leva sin dröm och han la ut en video på youtube, so? Om ni hatar honom så mycket, varför lyssna på honom? Han har inte gjort oss något, förutom att han ville dela med sin musik, och ville leva sin dröm, få göra de han ville! Varför hatade ni tillexempel, Whitney Houston, eller Ozzy Osbourne? Knark, rökning, allmänt skit? Ja, dom var kända och gav folket musik, dom var/är vuxna och alla tjejer är inte kära i dom, så att killarna blir avundsjuka och börjar kalla dom bög. Jag fattar inte skillnaden egentligen! VAR F** ÄR RESPEKTEN?! ÅH JAG BLIR SÅ ARG!

Kan folk inte fatta att alla har känslor, ALLA! Är man född efterbliven.. respektera det, dom kan inte ändra på det, det blev fel på vägen, är man missbrukare, respektera det, folket är som som dom är! Är man bög, respektera det! Är man överviktig, respektera det, dom vill säkert ha hjälp och en riktig vän som stöttar dom! Har man håriga ben för man inte vågar berätta för sina föräldrar att man vill raka dom, respektera det! Eller vad som helst! Respektera! Alla är olika och man ska inte behöva ändra sig bara för någon annan vill det eller för att man inte har några vänner, man ska få kunna leva sitt liv utan massa slit för att göra sig fin eller inte få ha sin religon, sin läggning eller sin vikt, man ska kunna få vara sig själv!
MÄNNISKOR, RESPEKTERA VARANDRA, SNÄLLA!

Tänk på detta, alla vill ha ett värt liv, innerst så vill nog alla de, för vissa kanske livet tar slut för tidigt på grund av folk som inte respekterar varandra, tyvärr är livet inte rättvist och det tycker jag inte det ska vara helt heller, men respektera varandra, klarar du inte av det får du prata med personen att det funkar inte längre. Jag kan bara inte fatta, hur folk med ett hjärta inte använder det, för att få en människa att verkligen vara nöjd över sitt liv. Ge och du får tillbaka!
En skoldag så hade vi precis kommit ut från klassrummet så kommer en lärare och då är vi ju ivägen, då säger våran lärare "Nu aktar ni er allihopa, det kommer en viktig person" och då tänker jag, lärare som alltid tjötar hur mycket alla är lika viktiga och lika mycket värda, då säger jag "Hur blev det med att alla var lika viktiga och lika mycket värda" Han bara kolla på mig och sedan kom det fram ett leende och han höjde sin hand mot pannan och jag gjorde detsamma, jag kände mig duktig för en gång skull, för en gång skull hade jag rätt!

VI ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA, KOM IHÅG DET!

2012-05-27
10:54:50

mors dag <3
hej bloggen idag är de ju morsdag :) tyvärr är ju min älskade mamma död så jag har ingen att ge nåt till <3
men men nu ska ja inte hänga upp mig på det!! vad har ni gett era mammor då? haha matte stog och valde blommor igår ;) att en kille vågar hahahaha. idag vette faaaan va ja ska göra eftersom alla kompisar typ nt svarar!!! <3 men bloggar sen puss <3

2012-05-27
09:27:58

förlåååååååt,lite olika grejs
hej va på fest igår och kom hem sent men men nu bloggar jag iallafall :) ikväll ska jag ha länkbyte med en jättebra blogg så håll koll häääääär!! va ska ni göra idag då?? om ni har tröööök som jag är det bara att lämna en kommentar så seeeeeeees vi <333<3 synd att inte alla fina bloggläsare kunde bo i stockholm :( men de flesta gör nog det,eller?
men nu sitter jag och messar med en kille som heter Mathias haha vi träffades igår och aa..behöver inte säga mer, det var en jäkla rolig kväll i allafall och jag snackade med kompissar jag inte snackat med på över 1 år lixom.
festen va i tullinge och vi alla skulle träffas vid tullingeberg, vet ni vad de va eller? vi lät jättehögt de hörde oss säker ända till kina ;) men nu ska jag dusha och klä på mig. förresten GRATTIS TILL LOREEN som vann igår med euphoria.

2012-05-25
14:58:32

bilder på en ponny i miss <3 LATTE!
Nar jag tittar på bilderna känns det som om sommaren är här på riktigt.Latte var en duktig ponny som ville bli fotograferad, haha! :)


2012-05-24
18:12:20

hej anton och johan

2012-05-23
19:37:16

true shit..

don't forget to smile, even when you're sad.
'cuz when you smile, everyone thinks that you are ok.
and when you are ok, then you can keep your secrets on your own..


..and you know that nobody cares about you..

but you need to carry on and smile, cuz everone thinks that..

you are a strong person and you can take all shit by your self..


2012-05-23
19:29:36

shit asså...
Alvarligt, telefonen blippade o fick ett sms. Det där sms:et man går o väntar på liksom. Vet inte om jag ska skraatta eller gråta... Men det var ett sms av en kompis som jag inte har så mycke vet kontakt med. Hon skrev ord elaka Ord, som en "NÄRA" vän till mig hade sagt. Hon rabblade upp skit sak efter skit sak. Det var då jag började känna mig riktigt stark! Jag tog liksom inte emot det hon sa. Jag satte mig ner o läste om sms:et flera gånger. Trodde inte så om den kompisen. Vi va nära... Riktigt nära. Eller? Det var vad jag trodde iallafall. Men om hon tycker så om mig. Om hon tycker om att snacka bakom min rygg... Då kan hon glömma att jag ska "tro" att vi är kompisar. Vågar hon stå o säga nått sånt till en annan kompis... Då FAN ska hon våga säga det face to face... Till mig med! Asså tycker detta är SÅ typiskt tjejer. Att stå o prata lite där. O lite där o så lite här oxå. Tjejer är sånna, dom har ingen respekt o behandlar folk utan hjärta. Tjerer, tycker ni ska ta ett kliv o säga det där elaka till den personen som det handlar om, o inte till en hejbaberibba vän... Så att den personen som det handlar om får veta det på sms nån timme efter?! Man behanlar en bättre om man gör så än att kompisen får reda på det på sms sen.

Men jag tycker att det känns rätt bra att få detta sms:et... För den käbslan jag har nu, att jag är stark... Den är HIMLA skönt!

I'm going right back to you girl!

2012-05-22
20:13:17

biiiiiilder

gullig





'



de va lite bilder på hästar och kaniner, vill ni köpa små ninisar? 250 kr/st

2012-05-22
17:25:59

clara du betyder det här för mig
En vän ska va där för en och ställa upp i vått och tort och en vän är som lyft omöjlig att leva utan Clara har varigt min bästis sen vi gick på dagis asså kommer verkligen i håg första gången jag träffade henne
Om man har en vän man aldrig vill förlora ska man aldrig ta risken att snacka skit bakom ryggen det är det värsta jag vet hatar verkligen sånt skit det är bara onördigt skulle aldrig i hela mitt liv göra nåt sånt 
Clara hon är min bästa vän älskar verkligen henne så mycket hon stöttar jämt mig hela tiden tillomed när hon själv mår dåligt det är ganska bra jag hoppas verkligen du läser detta så du ser hur jävla mycket jag älskar dig vi har varigt ovänner en ända gång och det var för att vi var kär i samma kille och han var så jävla snygg men asså Clara sa att vi kan inte bråka om en jävla kille vi är bästa vänner 
Varför ska vi vara ovänner om en lite sak som är så jävla onödigt 

Jag älskar verkligen henne klart ni fattar nu men asså vi har varigt vänner i. Ungefär 7-8 år det är as länge och vi har bråkat en gång för att Clara jämt ställer upp för mig så jag ska överaska henne för att hon jämt gör något åt mig ska nog fixa något

2012-05-22
14:41:38

SVAR!!!!!!!

ni kan fortfarande fråååååååga men det här var lite på förhand.


2012-05-22
14:40:38

skön dag!!!
har haft det shiita bra idag. måste få träffa er snyggingar jaoo ;)

2012-05-22
11:51:49

anna gästbloggar
jag suger på allting jag är semst i klassen jag menar det

2012-05-22
11:27:25

the horses in my <3
tja tja as nice med kommentarer jag ska svara på ikväll,glöm inte frågestunden längre neeeeer :))))) nu sitter jag i skolan och det är som vanligt inte så där jätte kul!!! men men sånt e livet :( efter skolan vill ja va med en kompis eller nåt! men INGEN kan, nån bloggläsare som vill träffas?? <3 skulle va asgrymt om vi kunde gå på nacka forum eller bara träffas någon stans!! mina planer för veckan är, rida,vara med kompisar, och ha kuuuuul <3
jag e såhäääääär glad eftersom det bara är 12 skoldagar kvar till SOMMARLOVET!!!! jag ska till karlshem på ridläger, hänger ni med eller? bästa ridlägret. massa aktiviteter och bad med hästar, sova på loftet,långritt skit gryyyyymt asså!! men kommentera bara om ni vill hänga idag !! så lägger jag upp en bild,hörs vi later on? <3

2012-05-21
21:37:28

love kills me
hej bloggen! ja e så jävla crush på en kille asså!!!!! kmr döööööö,fast vi träffas nästan varje dag men endå!! love hiiiiim<3 allt för mig asså men nu ska jag dusha så pusseli puss // JAH <33333333333

2012-05-20
21:09:54

nu har jaaaag frågestund,svarar på onsdag i en video!!!!!

2012-05-20
17:40:33

justin genom åren <3

För er som har twitter;

Här har ni två bakrunder som ni får använda på er twitter om ni vill.. gjorda av @campmileyray :)



U smile videon..

Justin har sagt att den har premiär 30 september, så det är bara att hålla ut till dess!
Och glöm inte att den är tillägnad åt oss, hans fans. :)


Jasmine pratar om justin


Jasmine Villegas, som ryktats vara Justin Bieber's flickvän till och från i en längre period, har nu talat ut om hennes relation med Bieber: ''Han bahandlar mig som vilken person som helst.''

Nu vill Villegas visa att trots att hon är romantiskt kopplad till JB, att han fortfarande behandlar henne som "en av hans fans."

Hon berättar för Bop tidningen: "Det finns inte mycket som jag skulle veta att folk inte vet. Justin är bara 100 procent real med sina fans och hans vänner och han ger alla sin fulla personlighet."

Hon tillade: "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, "Jag är Justin. Här är jag."


CSI avsnittet.

Jag kollade nyss på CSI, där justin var med och herregud säger jag bara. ♥

försökte lägga in den på bloggen men det funkar inte men om du vill kolla så trycker du HÄR. :)

det är då hela avsnittet. :)


South Africa.. vad gulligt gjort justin!


Ja det är sant!
Sweet-sexton Justin Bieber landade på OR Tambo i morse klockan 9.20 och värmen var där för att välkomna den tonåringa superstjärnan.

Klädd vardagligen och döljde en kalufs av hår under en mössa, var Justin så lågmärkt så han nästan passerade sig omärkt genom flygplatsen ...

Vi väntade honom att vara omgiven av en hel bunt med livvakter, men den kanadensiska pop hjälten åtföljdes av endast en liten krets av vänner - inga andra tonåringar ändå ... Dåliga nyheter för fans är att han inte kommer att uppträda - detta är en ren semester.

värmen talade enbart till Justin's granne på planet, en amerikansk turist, som beskrev honom som en "mycket vänlig, pratsam grabb". Delfino Martinez, en 47-årig sjuksköterska från Kalifornien, hade ingen aning om vem som är hans berömda, pratsam granne var tills Justin småningom berättade!

"Resten av hans parti var tillbaka i ekonomin, på grund av vissa förväxlingar, och mitt i natten, gick Justin upp för att låta sin chef sova i sin stol i cirka tre timmar. Han gick tillbaka till chefens säte i ekonomi och satt där för den tiden, säger Martinez. Ååhhhh, vilken sötnos!

Ha en bra semester, Justin!


Justin rapporterar om att dem dejtar

Fram och tillbaka.. är det officiellt nu?

London, Sep 22 – Canadian pop star Justin Bieber has sparked reports that he is dating singer Jasmine Villegas after they were snapped cuddling in the back seat of a car.

London, Sep 22 - kanadensiska popstjärnan Justin Bieber har utlöst rapporter om att han dejtar sångerskan Jasmine Villegas efter att de kysstes i baksätet av en bil.


GÅ OCH RÖSTA.


Justin är nominerad till 3 stycken EMA, och vi vill väl att han ska vinna?


Okey..

Justin är lika söt som alltid, men miley.. jag tror du glömde kläderna hemma.. och du är på scen.. inte på ditt rum med din pojkvän..


Justin berättar om sin mamma

Justin Bieber tjänade tillräckligt med pengar för att ta sin mamma på semester.

Den 16-åriga sång sensationen - vars föräldrar skilde sig när han var väldigt liten - erkänner att han hade en svår uppväxt, men var fast besluten att använda sina musikaliska talanger för att behandla sin mamma Pattie Mallette bra, han sjöng på gatorna tills han tog upp tillräckligt med pengar att ta henne bort.

Han sade: "Jag satt ofta med min gitarr och sjöng Efter ett tag fick jag så många tips som jag kunde betala för den första semester för min mamma och mig. Vi åkte till Florida..."

Den "Baby" Hitmaker insisterar att Pattie är den viktigaste personen i hans liv och han skulle hata att någonsin svika henne.

Han tillade att TOTP tidningen. "Min mamma och jag har en riktigt bra förhållande eftersom vi tillsammans gjort det från trasor till rikedom. Utan henne skulle jag aldrig ha uppnått detta, mycket hon gjort har haft en hel del uppoffringar för att göra min dröm om en musik karriär möjligt.

"Hon hade ett fruktansvärt jobb - hon även arbetat som städerska.''

"Hon är alltid där för mig och jag vill aldrig svika henne Hon är den bästa mamman i världen Hon reser med mig varje dag. Jag är med henne 24 / 7."


Om justins film;


"Det är en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta underdog historien om var han kom ifrån,"
det "Step Up 3D" regissörens förklaring.
"Eftersom det är en riktigt fascinerande historia och det har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu. Han kunde göra vad ett företag försöker göra nu när de använder YouTube och de vet inte ens vad jag ska göra med det än . Det är en ganska cool story för vår tid. "

Chu sade att hans mål är att göra filmen en blandning av konsert / biopic / dokumentär. "Det kommer inte att bli agerat ur scener och jag kan inte tala om resten. Det är inte en typisk konsert film och det är kommer inte att bli en biopic ... men det handlar om hans liv. Jag tycker det är mer av en dokumentär. Vi kommer att lista ut det när vi går'', sade han. När det gäller hur mycket av det kommer att vara i 3-D, sade han, "Du måste se det. Vi räkna ut det nu."

Justin Bieber har mycket på sin tallrik. Förutom filmen arbetar han på sin nya video till "U Smile", hans memoarer träffar bokhandlar i oktober, han kommer finnas på "CSI" nästa vecka och det sägs också att han ska vara involverad med Will Smiths kommande topphemliga film.


50cent attackerar Justin och hans beliebers

50cent har gjort attacker på twitter, här är några av dem:


You guys are really hurting my feeling can you kill your self to make me feel better. Lol

You see that these be the same kids shooting they school up little bad ass kids. Should be in bed already. Lol


I'm a kill you little niggas I'm catch you one by one. Lol

I be cursing on here yal go back to the kid section. I know you love justin he's cool but find something else to do. Lol

You fucking wit the wrong one I don't give a fuck I will ride on you little niggas like you grown Now get yo ass back over to justin page

I'm a take my belt off and beat one of you little motherfuckers were your mama and daddy at anyway bad ass kids

Man I'm learning all this freaky shit on twitterI want all you justin beaver loving ass kids off this motherfucker right now lol

och listan forsätter.. kolla in 50cents twitter som är @50cent om ni vill läsa mer vad han har skrivit.

"I don't have anything against justin beiber he's a baby"


han konstaterade också i ett av inläggen att det var justin "beaver".

Tror den där människan måste visa respekt och växa upp..

"Justin kan växa upp, men du kan inte skaffa ett nytt ansikte" har arga beliebers skrivit.

Den här har också fått många RTs
"50cent on the ground 50cent on the ground, lookin' like a fool when 5million beliebers put him down"


Bild från när justin tatuerade sig

Miley Cyrus kan inte sluta prata om Justin Bieber


Miley Cyrus syster Noah Cyrus twittrade något om att Miley inte kunde sluta prata om Justin Bieber. Såhär skrev hon exakt:" omg miley can't stop talking about justin bieber -_- "
Tror ni att Miley gillar justin, fått sig en dos bieberfever eller är det helt enkelt bara meningen att vi ska misstolka detta på något sett? Kanske har dem bara arbetsplaner ihop?


Justin ska vara med i en långfilm!


Justin kommer att spela i Will Smiths nya film. Justin träffade Will Smith vid inspelning "Never Say Never" och uttryckte sitt intresse av skådespeleri.

Och efter fotograferingen av ett framträdande på CSI: Crime Scene Investigation, har han ett topphemligt utvecklingsavtal med producent-och stjärnan Will Smith.

Justin's manager, Scooter Braun bekräftade att Justin kommer arbeta med en långfilm som produceras av Smith och hans företag, Overbrook. Scooter berättade till den amerikanska tidskriften Teen Vogue, filmen är "ett fiktivt verk som kan ha vissa likheter med hans (Justin's) liv", rapporterar Daily Star.

Det förväntas starta produktionen nästa vår eller sommaren 2011.

-

Justins mamma la märke till sverige


Vi får hoppas att hon tar med sig sin son till sverige snart!

Mariah Carey's make bär justin bieber peruk


Mariah Careys make Nick Cannon har varit klädd i en Justin Bieber peruk efter att ha förlorat ett vad med sin radio kollega.
Programledaren och musikern gjorde vad med sin DJ kollega, Nikki Hesse, om vem som skulle vinna Best New Artist på gårdagens MTV Video Music Awards. Cannon förlorade och nu bär han peruk, en keps och skinny jeans för en vecka i ett försök att se ut som tonåring pop sensation. Cannon, 29,har postat ett foto av sig själv på sin blogg i full Bieber läge. Den 16-åriga sångerskan vann Best New Artist tilldelning vid gårdagens show ....

- haha lite roligt faktiskt.


Justin bodde i slum-området


Justin Bieber bodde tidigare i ett slumområde, "liten, shabby lägenhet" efter hans föräldrar skiljt sig.
Justin har öppnat upp om hans trasor till rikedomar som gjorde honom till en av dagens största stjärnor. Och den 16-åriga Baby sångaren sa att det var en tuff tid när hans föräldrar separerade. Han berättade till Top of the Pops tidningen: "Mina föräldrar separerade när jag var riktigt ung jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar." Efter mina föräldrar separerat, mamma och jag bodde i en liten, sliten lägenhet men trots vår ekonomiska situation var vi alltid ett bra team. "Den kanadensiska sångaren sa också:" Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar, men när jag ser tillbaka, Det är som att "jag är så välsignad. '" Nuförtiden går Bieber från klarhet till klarhet med hundratals spelningar och hans roll i tv-serien CSI


Justin försöker hålla sig singel


Tonårs popstjärnan Justin Bieber försöker hålla sig  singel.
Den 16-åriga sångaren har visat att han inte ser någon just nu, och få en flickvän är inte hans högsta prioritet. Bieber berättade till People.com: "Jag är singel. jag kollar, men jag  försöker stanna singel." när han vill ha ett förhållande vet Bieber vilken typ av tjej han söker. Han sade: "ideal tjejen är någon som är rolig och kan få mig att skratta. Och någon som har fina ögon och ett vackert leende." Men han tillade: "Min mamma försökte hålla mig från dejtandet men den typen av fungerade inte "

Justin - VMA 2010

Bieber utförde sina två stora hits "Baby" och "Somebody to Love" och gjorde ett fantastiskt solo trumma prestanda. fansen (alla flickor naturligtvis) blev som galna! Den unga killen är definitivt begåvad.

Var det bara jag som diggade hans outfit stenhårt?

2012-05-20
17:13:39

min fucking stil asså!

INSPIRATION - SHORTS


2012-05-20
14:53:27

bilder !!!!!!<3<33<333<333333333333333333333333333333

hejdåååååååååå pusssssssss :* <3

2012-05-20
09:06:57

skype?
heej just nue väntar jag på att clara ska ringa för viska gå och bada med hugo idag <3 <33333333 men under tiden har jag trååååååkigt så om ni vill skypa,, adda mig renee.brodin2 skulle va kuuuul att skypa med bloggläsare :) <3 puss

2012-05-19
20:12:12

skoja!
hej bara skoja heter renee.brodin2 på skype!! en adda på så kan vi skypa :) puss <3

2012-05-19
19:33:43

trööööök
hej trööööök på gång just nu !!! adda skajp! renee.brodin3 kuuul men pöössssss. ps ska åka och bada med hugo imon :)

2012-05-19
17:56:21

hej hej va gör ni då?

2012-05-19
17:11:52

totally my stile :) <3

Min stil på kläder :


2012-05-19
08:42:07

sluuuuuuuuuuta!
hej kan ni sluta lämna massa taskiga kommentarer det sänker mig så jvla mycke om ni inte fattar det.
As jobbigt när ni skriver att ni e nån annan som jag VET aldrig skulle skriva nåt sånt. Just nu har jag tillräkligt svårt som de e och vill ha stöd från er läsare och inte massa idiotiska kommentarer. puss...e ingen sak att skriva nue hejdå

2012-05-18
18:50:45

claras blogg!!
hej här e min bästis claras blogg,snälla läääääs den betyder guld puss www.claraslillaliv.devote.se :* <3

2012-05-18
18:30:34

rida aramis!
hej bloggen idag har jag ju ridit och jag fick rida aramis. det gick jättebra! vi hade markarbete och det gick helt OK.
Nu ska jag logga fb och kolla lite statusar och sååååå. Men ikväll ska jag sova hos clara och det ska blo kul för jag har aldrig sovit där förut. men just Nu tänkte jag kolla nellish blogg och sen se om hon loggar fb elr nåt :)
men bloggar senare puss. ps då kommer bilder på aramis och mig när jag rider :)))) :) <3 :*

2012-05-18
09:32:57

ip med clara!!!!!!!! min bff
hej bloggen just nu sitter jag och chattar med en kompis på fb. clara kommer hitmkl halv tolv och då ska vi cykla ner till ip och vara där tsm me några andra :) bella kommer också vara där,blev ingen övernattning igår av personliga skäl. men hade en kul kväll ändå,skyyyyyype me min kille "h" awesome vi skypade typ i 4 timmar :) hehe. men nue måste jag dusha och så,lägger ut en bild SEN för jag ser nt bra ut nu pusssss :) :* <33<3<33

2012-05-17
18:43:49

drar till bella nu!
hej nu drar jag till bella, ska sova där och vi ska grilla ikväll mysss. Om det är så att någon vill skypa så är det bara att adda på renee.brodin3 :) kuuuul med hög statistik idag <3 love ya bitches ni är itt allt nu när jag har det rätt svårt i livet :) asså tipsa om bloggen till andra så e ni as gulliga ;)))) sooooooft ikväll med bella , bildbomb kommer då <3 är jue nt där än haha puss

2012-05-17
16:45:40

inte kul!!

hej asså inte kul med sånna kommentarer! rätt lässen,menar det verkligen. kanske blir så att jag raderar bloggen!!


2012-05-16
17:06:55

onödiga skitkommentarer
Din jävla hora, hatar din fucking blogg!!!!!!!!!!!!

Nellie suuuuuger!!!!

Fuck u

tack för den kommentaren asså det värmer så sjukt mkt!!! har due inge liv elr?!? vafan !!! ok jag bryr mig egentligen nt

2012-05-16
17:05:15

söta grete <3 !!
Hihi, det var inte meningen att du skulle publicera Renée. Det var ett skämt <3 :D Jag lovar att det jag skrev menade jag inte. Fast Melitta är jätte söt! hihi <3
Bra namn på bloggen och fin blogg Renée <3
Kramis

tack grete,kraaaaam,vi ses på måndag <3

2012-05-15
08:17:33

grete!!
hej nu sitter jag i skolan och Grete är jätte bra! Hon sitter här brevid mig och är min största IDOL, störe än nellie berntsson. Hennes blogg heter jagochmelitta.blogg.se. Älskar den. Hennes foder ponny är såååååhääääär söt. <3 hihi. hej då det var grete som gäst blogga lite <3

2012-05-13
22:15:42

nellish!!!!!
hej bloggen nu sittert jag och gör ingenting har chattat lite med nellie och efter det har jag läst hennes blogg och kollat lite videobloggar och jag tycker det är jättekul att se när hon va liten och precis hade staratat bloggen för hon va så ung och nu är hon en så stpr förebild för många <3 due ska veta att jag älskar dig nellie,vet att due  läser detta! fick en kommentar idag om att min blogg va ful och nån hade skrivit den som nellie. vey att det inte är hon för hon skulle aldrig göra nåt sånt <3<3 idag va ja på ip och nu ska jag dusha så pusselipuss på er <3 :*
hihi snyggo bild på mig <3<3

2012-05-13
10:09:21

så blir min dag
hej idag ska jag vara med kompisar och vi ska typ föra nåt kul!!! vi ska typ först göra nåt och efter det så ska vi gå och äta pizza till lunch, sooooffffffft. just nu spelas boyfriend 24/7 i min data och mobil.
är fortfarande glad över mailet jag såg igår,tänk att få vara en sån stor förebild <3 det är jätte kul.
imon är det månda och skola guuuud så kul (NOT) men vi är lediga på torsdag och fredag det blir skönt.
på fredag taggar jag markarbete på ridningen och sen blir det helg igen och då e det chill som gäller här.
jag har en förliten cykel så jag är tvungen att ta syrrans jätte kul lixom. ska pumpa den och sen bär de av så puss :*

2012-05-12
21:19:58

fan va glad jag blir
hej idag (på evigheters evigheter) kollade jag min mail och där fanns många men ett som verkligen rörde till det i skallen på mig. Det är bäst att ni får höra det var inte så långt men men..... jag tycker det är helt fantastiskt att få vara föreblid till en liten tjej som Alva det betyder väldigt mycket puss :* ;)
HEJ jag heter alva. jag är 8 år. du är en av mina idoler. jag har presis börgat rida. Jag längtar efter dig hela tiden.
var bor du? kan inte vi bli bästisar? min syster visade din blog. Jag hopas vi träfas snart hejjdå
tack din sötis !!!! <3 jag bor i stockholm/saltsjöbaden. vi kan vara kompisar!!

2012-05-12
20:02:10

did u know that i <3 u ?

2012-05-12
19:47:13

ätit
hej ätit nu kycklig,gottish, läst nellies blogg 2 awesome och nu tänkte jag typ lyssna på musik och snacka me en kompis på skype! just nu läser ja min kompis blogg kolla HÄR det är en av de bloggarna jag läser dagligen!
min kompis facerapade mig idag och frågade en kille om han tyckte ja va söt,tack för den haha nu vet jag det.
min bästis festis messar mig typ 24/7 om att vi ska träffas imon och hon är så glad över det haha love u !! <3
puss//saltis <3 :*

2012-05-12
19:36:32

bloggar jag läser dagligen
www.nellieberntsson.se handlar om världens finaste tjej om hennes liv och allt hon går igenom.
www.onethinginthelife.blogg.se handlar om alexandra som går i min klass,bra på att rida och skriver om allt möjligt.
www.jagochmelitta.blogg.se handlar om grete som går i min klass 2 och hennes hyrhäst melitta som e fjording.
www.ponnybruttornas.blogg.se handlar om två tjejer som skriver om sina häst liv och vanliga liv :) <3
www.teamkt.blogg.se handlar om tjejer som hyr eller har eller medryttar ponnys en bra blogg med fina bilder.
pusssssss :* hope u like it

2012-05-12
19:12:11

dagen jao !
hej idag har jag mest chillat asså va ett tag på ip men drog för det regna!!! när jag kom hem skulle jag tydligen åka och ta fästingsprutan men när vi kom dit så sa dom att jag inte skulle ta den för ens 2014 puhh lixom.
imon vette fan va ja ska göra kanske det blir så att ja åker till grönan med ngr kompisar jao eller så bara hänger vi.
om det blir lika skitväder som idag åker jag verkligen inte dit! men jag ska äta middag snart och det blir nån slags kyckling. vet ni vad det går på tv idag? har lust att se nåt men jag bloggar efter maten och då lägger jag upp bilder puss!
snygg ja e jao !!! <3 pussssss :*:*

2012-05-12
17:16:44

tack
hej jätteglad nu för att statistiken har verkligen gått upp assså 100 läsare idag love u mpuss :*

2012-05-12
14:08:08

så går det om man e för mkt i stallet
ajaj

2012-05-12
10:28:49

deepshit inlägg ...
Många undrar om jag tar åt mig av elaka kommentarer. Och nej det gör jag inte.
Om någon kommenterar att jag har ful blogg, att jag skriver ointressanta inlägg, okej, jag har inte tvingat dom att läsa bloggen. Deras val ju.
Sen om dom kommenterar att jag är ful eller något sådant. Aha, det är vad dom tycker.
Jag tycker inte det är speciellt snällt att kommentera det, det finns faktiskt folk som tar åt sig, dock inte jag. Det finns säkert någon kommentar som skulle kunna göra så jag tog åt mig, men inte av de elaka jag fått än så länge.
Men jag tycker att om man inte har något snällt att kommentera så kan man väll strunta i att kommentera då, eller vad tycker ni?
Vad är det egentligen äns för idé att skriva elaka kommentarer? vad tjänar man på det?
Det är la mycket bättre att skriva snälla kommentarer? Det tycker jag iallafall.
Ofta kan nog elaka kommentarer vara att man är avendsjuk på något. Som om dom sägar att man är ful så kanske det är för dom är avendsjuka.

Jag tar iallafall inte åt mig in allafall

puss :*

2012-05-11
20:02:49

murphy,ip och morgondagen
hej bloggen idag har jag vart i skolan oc det var ej kul :( efter skolan drog jag ner till IP och där var jag med några kompisar asså en fb grupp och vi hade det fett soft !!! imon tror jag det bli same shit again :) <3 bara för att jag inte har så mycket livvvvvvv....... :):);) <33 ni SKA få en videoblogg när vi har det "kul" hahahaha.
men idag red jag och jag fick murphy IGEN och det gick skit dåligt !!!!! menar det <3 haha han bara rykte i munnen och var helt jvla störd typ. men nu ligger jag och chillar med blåsor på händerna efter att ha ridit den lilla filuren ;)
blev iaf lite nöjd när han gick på tygeln i galoppen :)) super nöjd med det annars var han rätt pigg men nu ska jag se på never say never så pusssss :* :* :) ;) <3<3

2012-05-11
12:52:09

sorry och skolan :(
hej sorry för dåligt bloggande sitter i skolan och tänkte blogga mer sen pusssssss <3 :*

2012-05-09
20:51:25

sötish <3 <33
Hahaha, naaaw. Gissa vem?
image45
Tycker han påminner jättemycket om Adam i Eva och Adam. (Carl-Robert Holmer-Kårell.)
Fast en sötare version. Måste vara håret som gör att jag tycker dom är lika!

2012-05-09
18:26:07

news :)) love it<3
Omg, nu har äntligen Abbey Dawn´s nya, kommit! Jag är så förälskad!


Mina favoriter

Något som är riktigt flott är att mina kläder från AD inte finns att köpa längre! 

2012-05-08
13:49:50

visste ni att jag drogar ?
heej just nu ligger jag i sängen och typ drogar sönder både ipren och vicks !!! ipren för jag har sån fucking huvudvärk och aa vicks vet ni ;) venne om jag ska till skolan imorn :( men ska skajpa med "H" ikväll <3 :)
kollar nya boyfriend,justin bieber musikvideon 24/7 typ asså kan fan inte sluta men pusssssssssss <3<33333333

2012-05-08
12:19:26

sorry lorry
hej bloggen sorry för dåligt bloggande har inte haft tid btw glömde ja datan i skolan :( sjuuuuuuuk idag så bloggar senare puss

2012-05-07
09:58:24

måndag :(
hej bloggen som jag skrev stalljobbade jag igår och det var jättekul! när jag skulle beta en häst som heter fox blev det lite knas haha ;) han drog iväg LITE....sen betade jag bonnie och det gick bättre :) sen red jag kingen och han stegrade lite men det gick bra och efter det så bockade han och det var rätt jobbigt hehe han blev rädd för bilarna och sen började dom tuta och det gjorde inte saken bättre,ofcurse!! men nu börjar jag skolan så puss hej

2012-05-06
18:04:23

Ernst


2012-05-06
09:13:04

stalljobb!!
hej bloggen idag åker jag till gamla stallet och stalljobbar lite!! kul kul! vi kmr fodra ha in och utsläpp leda småungar. hjälpa till att tränsa och sadla. och vi får välja pengar elr ridlektion asså tror jag tar ridlektion idag :)
men filmar stallet och ernst så ni får se honom :)))) men nu ska jag skajpa med min nya kille tjao

2012-05-05
10:36:26

ridningen igår
hej bloggen! <3 igår red jag och det gick awesome!!!!! vi red ut och sedan galopperade vi lite på utebanan.
jag hade en häst som heter murphy och han va ganska pigg men väldigt bra. När vi var ute så travade vi mest och vår ridlärare red en häst som heter sunny som är helt ny i stallet. Murphy gick väldigt fint på tygeln så att jag kunde lösgöra honom. I galoppen gick hav också väldigt fint! kunde lösgöra honom även här. I stallet var han jääääätte mysig och ville hela tiden gosa. men pussis hejdå <33<3

2012-05-04
19:35:03

tävlings outfit
nu har vi vår första tävling inplanerad. Det är ingen stor, utan vi vill börja lågt och göra det så bra som möjligt. Det är en blåbärsdressyr på Skutan och vi funderade på om vi skulle köra LB eller LC. Vi har nu beslutat att ta LC, bra att börja där och sen jobba sig uppåt än att börja på LB och göra det dåligt! Jag har tävlat mycket hoppning men ingen dressyr.

Såhär kommer jag och ernst se ut på tävlingen:



Inte världens snyggaste men helt ok enligt mig. Kanske har ett blått strasspannband och blå pärlor i håret. Får se. Kul kommer de iallafall bli!

2012-05-03
17:43:45

störd!!!!
hej bloggen sitter och gör matteläxan,kuuuul (NOOOT) men iaf bråkar jag och en "kompis" as störd på henne asså!! men idag va ja me ngr kompisar efter skolan och hängde lite,vart hos tandläkaren också inte det roligaste men shit the same! gick bra iaf,årlig kontrol satt....  lyssnar på bang bang nu,braaaaaaa låt asså!!! åker till stallet på söndag med en kompis satt vi kommer stalljobba,nice! på lööööööööördag åker jag och min kompis (samma) till grönan
så freaking kuuuuuul!!!! nåt tips på vad jag måste åka? såklart åker jag frittfall,twister,insane !!!!! men hejdå

2012-05-03
11:18:07

svar på kommentarer
hur länge har du ridit? svar: ungefär 4,5 år
har du egen ponny? svar: nej men söker medryttarponny/häst
har du läst vår blogg? svar: följer den,jättebra!!
vad gör du? svar: är i skolan och har rast :)
vad är du mest nöjd med hos dig själv? svar: mina ögon,finns inge annat :))
haft en bra dag?svar: jarå men den är inte slut än ;) kan bli sämre haha
är du kär i någon?svar: jaa
är du ihop med honom isåfall?svar: näe hihi ska fråga!!
känner du nellie berntsson?svar: aa
vad hette din förra kille? chaz

2012-05-01
21:08:28

JAG ÄLSKAR ER! ♥
-hej bloggen jag har haft väääääldigt höööööööööög statistik,tack så mkt!!! idag har jag haft 89 besökare!!! och unika desutom,ungefär 100 sidvisningar. idag har jag vart på båtklubben och sålt fika och efter det var jag hemma hos clara och chilla. faaaaan en tangent på datan har låssnat asså får nt dit den igen jävla smart jag e men puss hej

2012-05-01
19:26:15

förändring
tänkte på en sak nyss.
Asså killar (te.x Jesse McCartney, Danny,Sebastian Krantz m.m) är verkligen as snygga! Men så gör dem en liten ynka sak med deras hår så blir dem fula -.-''  asså nu menar ju jag nt biebs för han kan ju bara bli snyggare. ;)
Jesse McCartney innan han gjorde något med sitt hår;
<--- kolla as söt ju! :D
Jesse McCartney efter han gjorde något med sitt hår;
<---- och liksom...... ja......


Danny Saucedo innan han gjorde något med sitt hår;


Danny Saucedo efter han gjorde något med sitt hår;


Sebastian Krantz innan han gjorde något med sitt hår;


Sebastian Krantz efter han gjordew något med sitt hår;

JAG MENAR KOM IGEN! KOLLA BARA PÅ DEM! :O HELA DEM FÖRÄNDRAS JU!!! 
Fast nu ska jag inte klaga xD en del blir ju faktiskt as snygga! :D

Biebs innan han gjorde något med sitt hår;


Biebs efter;