Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2012-07-28
17:54:46

gissa vad...
en kille,en vanlig boi adda mig på facebook ! han började kalla mig underbar o grejer... han är 14 år heter axel och berätta att han läste min blogg o va kär i mig,omg shiit han är skit söt ju tänkte jag direkt!! haha så nu gillar jag honom o han gillar mig<33 skulle kunna tänka mig att bli tsm med han men måste bara lära känna han och så!! grejen är lite att han bor i jönköping men men... distansförhållande går alltid ;) men jag är ledsen för dålig updatering men har lixom haft fullt upp, i veckan har jag mest chillat på fryshuset/lovley days o det är jätte kul där :D man kan boxas,dansa,sjunga,baka,måla,skejta o yada yada! kmr en lite rolig grej sen så hang on,brb ska bara äta o lite grejer pusssss :****

2012-07-15
22:34:02

hemma igen :)
heej hemma igen från karlshem nu!!! fick en häst som heter kaliber o älskar verkligen honom,han är bäst!!!! skitfin i hoppningen va han <333 fick fett mkt nya kompisar å träffa flera från flera året!! fett kul vi hade!! klickade as mkt bilder som kommer lite senare,har oxå film när vi sitter vid e eld å sjunger :D men sov till typ två idag efter att ha varit där :P vi hade sjukt bra ledare som va typ 16 år!! sen va det en väldigt snygg kille som jobba i köket ;) det bästa va nog när han hängde med å bada!! emil hette han!! haha alla cheyer dog typ 0_0 men aja just nu lyssnar jag på la musik men vi hörs puss :**** <33333

2012-07-05
18:55:20

imon händer det...
justins biljetter släpps o jag ska ha !!! sen blir det kh i en vecka o sen lediiiiiiiig,nån som vill ses???

2012-07-03
23:22:52

heii<3
heii sry för dåligt bloggande men vart feta upptagen med typ ett rykte som går om mig o en vän va ledsen o sjukt mkt!! haha seriöst,ska jag fortsätta blogga elr?? verkar helt dött ju. dålig statistik o 0 kommentarer typ... drar till karlshem om 3 dagar,ska bli feeeeeeeeeeeeeeeeeeett kul!!<33 va och köpte justins album belive idag :D bäst ju<3 sen har ju vi belibers till vår stora lycka fått reda på att justin kommer hit,hiiiit till chillinani sverige på turne,gissa vem som SKA ha biljetter?? haha min bby<3 btw så är det någon som hackat nellies mail så får ni taskiga kommentarer är det inte från henne :) men nu sitter jag o messar med matte o ska typ tvätta bort lite smink,puss:*

2012-07-01
16:57:00

killar VS cheyer grabbar VS brudar pojkar VS flickor

Är så sjukt förbannad att jag skriver ner detta efter att pratat med vänner & mina föräldrar. Diskuterat massa om detta och har så sjukt mycket åsikter om det. Här kommer dom. Vad är skillnaden mellan tjejer & killar? Finns det nån ens? Eller är det vi som sätter den själva?

Kollar FB, Instagram & såklart bloggar. Det slutar inte där…tidningar & även reklamer. SNYGGA, VRÅLSNYGGA tjejer lägger ut bilder i linnen, tröjjor med urringning & ibland sin nyinköpta bikini. Fine….Klart dom ska liksom. Tjejer är asså de snyggaste varelserna på denna jord. Långt hår/kort hår, smal eller kurvig…blond elle mörk. Vi är brudar & VI är snygga. Men det som är…VI FÅR INTE visa det. Ajja bajja. Ser man en bild på nån snygg brud med kanske lite…tuttar elle nåt..så VIPS är det elaka kommentarer om ajja bajja, billigt & så passar det inte att lägga ut. Det värsta är att kommentarerna på bilderna är från OSS TJEJER.

Vad är det vi ska passa oss ifrån då?

Att tjejer har eller kommer få bröst vet väl alla? Jag har vetat det sen ja va 4 elle nåt, så det är ingen överraskning att den snygga tjejen på kortet har bröst. Sen om dom är stora eller små whatevvah liksom. Snygg är hon & det tänker iallafall JAG tala om för henne.

Men om nu en kille skulle göra samma sak, lägga ut en bild på sig själv i bar överkropp…typ snygg kille med schysst kropp.

DÅÅÅÅÅ är det bara, bra jobbat grabben, tjejerna överröser han med…WOW snygging, ser bra ut och yada yada.

VAD är skillnaden, serri?

Vi lever på 2012. Tjejer & killar skall lyfta fram varann. Vad är det VI tjejer ska akta oss ifrån? INte är det killarna iallafall. Snarare bitchigare tjejer som inte tål att se en annan tjej. OM jag ser en tjej i bikini tänker jag, GOOD looking – SOMMAREN e på väg!! Inte 17 tänker jag…åhhh fyyy, ajja bajja, detta passar sig inte här & gå & ta på dig flicka lilla. Seriöst….respekt till dom killarna som vågar gilla tjejers snygga bilder & leave it like that liksom. INte behöve kommentera…..heto, het, snygg & yada yada. Vi är tjejer…vi skall INTE bli bedömda i temperatur. Respekt till tjejer som kan GILLA andra snygga brudar liksom, utan att behöva växa & bli en 67 årig kärring för att känna sig mer duktiga själva.

NEPP. Lyft fram alla. VI är MINST lika bra som killarna.

Kan verkligen INTE se skillnaden. Skall det vara bikini förbud fram till man är 18. Eller är det bara så att killar skall få vis upp sig från dom är 5 år…elle whut? Seriöst tycker alla borde tänka igenom detta noga. Har man problem med andra, ligger nog de största problemet hos sig själv.

MASSA kommentater på detta nu……hoppas jag på. Mina starka åsikter….this is what i do.

 


2012-07-01
13:59:23

jag??? förebild?? hur blev de så`??

Jag, en förebild? Hur 17 blev det så. Jag hade ju själv en massa förebilder ju? Har fortfarande…sen är JAG en förebild. Yngre  tjejer vill bli som mig. Träffa mig & prata med mig. Det är stort. Då tänker jag…vad är det med mig som är så spännande & som gör att jag får andra att vilja lixom bli som mig? Jag känner mig ibland som den svagaste av alla. Ensammast av alla…seriöst. Kanske är det de att jag VÅGAR vara annorlunda. Jag VÅGAR stå upp för min kärlek. Jag vågar säga…shiit, jag har blitt dumpad & är så j*vla ledsen för det. Det gör ont, sjukt j*vla ont asså. Kanske är det de att jag VÅGAR säga ifrån mot andra som behandlar en illa. Jag VÅGAR. Även om jag själv stå kvar…så VÅGADE jag. Att jag vågade sätta mig & skriva ansökan till *host mitt jobb *host & bli utvald HELA vägen. JAg vågar låte er få ta del av mina känslor & jag skäms inte för det, ett DUGG. Ni får läsa min dagbok HÄR, helt öppet. I give it to ya.).

Vart skall det ta slut?

Är jag världens lyckligaste? Det borde jag vara?

Jag är världens VANLIGASTE, tro mig. Bryr mig liiite för mycket om alla andra, att jag fäller snubbelben på mej själv & slår mig fett hårt asså. Jag är kär i fel person….hands up. Jag är världens mest vanliga chey, det som skiljer mig från dig är att jag gett DIG & ER nyckeln till min dagbok.