Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2012-05-20
17:40:33

justin genom åren <3

För er som har twitter;

Här har ni två bakrunder som ni får använda på er twitter om ni vill.. gjorda av @campmileyray :)



U smile videon..

Justin har sagt att den har premiär 30 september, så det är bara att hålla ut till dess!
Och glöm inte att den är tillägnad åt oss, hans fans. :)


Jasmine pratar om justin


Jasmine Villegas, som ryktats vara Justin Bieber's flickvän till och från i en längre period, har nu talat ut om hennes relation med Bieber: ''Han bahandlar mig som vilken person som helst.''

Nu vill Villegas visa att trots att hon är romantiskt kopplad till JB, att han fortfarande behandlar henne som "en av hans fans."

Hon berättar för Bop tidningen: "Det finns inte mycket som jag skulle veta att folk inte vet. Justin är bara 100 procent real med sina fans och hans vänner och han ger alla sin fulla personlighet."

Hon tillade: "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, "Jag är Justin. Här är jag."


CSI avsnittet.

Jag kollade nyss på CSI, där justin var med och herregud säger jag bara. ♥

försökte lägga in den på bloggen men det funkar inte men om du vill kolla så trycker du HÄR. :)

det är då hela avsnittet. :)


South Africa.. vad gulligt gjort justin!


Ja det är sant!
Sweet-sexton Justin Bieber landade på OR Tambo i morse klockan 9.20 och värmen var där för att välkomna den tonåringa superstjärnan.

Klädd vardagligen och döljde en kalufs av hår under en mössa, var Justin så lågmärkt så han nästan passerade sig omärkt genom flygplatsen ...

Vi väntade honom att vara omgiven av en hel bunt med livvakter, men den kanadensiska pop hjälten åtföljdes av endast en liten krets av vänner - inga andra tonåringar ändå ... Dåliga nyheter för fans är att han inte kommer att uppträda - detta är en ren semester.

värmen talade enbart till Justin's granne på planet, en amerikansk turist, som beskrev honom som en "mycket vänlig, pratsam grabb". Delfino Martinez, en 47-årig sjuksköterska från Kalifornien, hade ingen aning om vem som är hans berömda, pratsam granne var tills Justin småningom berättade!

"Resten av hans parti var tillbaka i ekonomin, på grund av vissa förväxlingar, och mitt i natten, gick Justin upp för att låta sin chef sova i sin stol i cirka tre timmar. Han gick tillbaka till chefens säte i ekonomi och satt där för den tiden, säger Martinez. Ååhhhh, vilken sötnos!

Ha en bra semester, Justin!


Justin rapporterar om att dem dejtar

Fram och tillbaka.. är det officiellt nu?

London, Sep 22 – Canadian pop star Justin Bieber has sparked reports that he is dating singer Jasmine Villegas after they were snapped cuddling in the back seat of a car.

London, Sep 22 - kanadensiska popstjärnan Justin Bieber har utlöst rapporter om att han dejtar sångerskan Jasmine Villegas efter att de kysstes i baksätet av en bil.


GÅ OCH RÖSTA.


Justin är nominerad till 3 stycken EMA, och vi vill väl att han ska vinna?


Okey..

Justin är lika söt som alltid, men miley.. jag tror du glömde kläderna hemma.. och du är på scen.. inte på ditt rum med din pojkvän..


Justin berättar om sin mamma

Justin Bieber tjänade tillräckligt med pengar för att ta sin mamma på semester.

Den 16-åriga sång sensationen - vars föräldrar skilde sig när han var väldigt liten - erkänner att han hade en svår uppväxt, men var fast besluten att använda sina musikaliska talanger för att behandla sin mamma Pattie Mallette bra, han sjöng på gatorna tills han tog upp tillräckligt med pengar att ta henne bort.

Han sade: "Jag satt ofta med min gitarr och sjöng Efter ett tag fick jag så många tips som jag kunde betala för den första semester för min mamma och mig. Vi åkte till Florida..."

Den "Baby" Hitmaker insisterar att Pattie är den viktigaste personen i hans liv och han skulle hata att någonsin svika henne.

Han tillade att TOTP tidningen. "Min mamma och jag har en riktigt bra förhållande eftersom vi tillsammans gjort det från trasor till rikedom. Utan henne skulle jag aldrig ha uppnått detta, mycket hon gjort har haft en hel del uppoffringar för att göra min dröm om en musik karriär möjligt.

"Hon hade ett fruktansvärt jobb - hon även arbetat som städerska.''

"Hon är alltid där för mig och jag vill aldrig svika henne Hon är den bästa mamman i världen Hon reser med mig varje dag. Jag är med henne 24 / 7."


Om justins film;


"Det är en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta underdog historien om var han kom ifrån,"
det "Step Up 3D" regissörens förklaring.
"Eftersom det är en riktigt fascinerande historia och det har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu. Han kunde göra vad ett företag försöker göra nu när de använder YouTube och de vet inte ens vad jag ska göra med det än . Det är en ganska cool story för vår tid. "

Chu sade att hans mål är att göra filmen en blandning av konsert / biopic / dokumentär. "Det kommer inte att bli agerat ur scener och jag kan inte tala om resten. Det är inte en typisk konsert film och det är kommer inte att bli en biopic ... men det handlar om hans liv. Jag tycker det är mer av en dokumentär. Vi kommer att lista ut det när vi går'', sade han. När det gäller hur mycket av det kommer att vara i 3-D, sade han, "Du måste se det. Vi räkna ut det nu."

Justin Bieber har mycket på sin tallrik. Förutom filmen arbetar han på sin nya video till "U Smile", hans memoarer träffar bokhandlar i oktober, han kommer finnas på "CSI" nästa vecka och det sägs också att han ska vara involverad med Will Smiths kommande topphemliga film.


50cent attackerar Justin och hans beliebers

50cent har gjort attacker på twitter, här är några av dem:


You guys are really hurting my feeling can you kill your self to make me feel better. Lol

You see that these be the same kids shooting they school up little bad ass kids. Should be in bed already. Lol


I'm a kill you little niggas I'm catch you one by one. Lol

I be cursing on here yal go back to the kid section. I know you love justin he's cool but find something else to do. Lol

You fucking wit the wrong one I don't give a fuck I will ride on you little niggas like you grown Now get yo ass back over to justin page

I'm a take my belt off and beat one of you little motherfuckers were your mama and daddy at anyway bad ass kids

Man I'm learning all this freaky shit on twitterI want all you justin beaver loving ass kids off this motherfucker right now lol

och listan forsätter.. kolla in 50cents twitter som är @50cent om ni vill läsa mer vad han har skrivit.

"I don't have anything against justin beiber he's a baby"


han konstaterade också i ett av inläggen att det var justin "beaver".

Tror den där människan måste visa respekt och växa upp..

"Justin kan växa upp, men du kan inte skaffa ett nytt ansikte" har arga beliebers skrivit.

Den här har också fått många RTs
"50cent on the ground 50cent on the ground, lookin' like a fool when 5million beliebers put him down"


Bild från när justin tatuerade sig

Miley Cyrus kan inte sluta prata om Justin Bieber


Miley Cyrus syster Noah Cyrus twittrade något om att Miley inte kunde sluta prata om Justin Bieber. Såhär skrev hon exakt:" omg miley can't stop talking about justin bieber -_- "
Tror ni att Miley gillar justin, fått sig en dos bieberfever eller är det helt enkelt bara meningen att vi ska misstolka detta på något sett? Kanske har dem bara arbetsplaner ihop?


Justin ska vara med i en långfilm!


Justin kommer att spela i Will Smiths nya film. Justin träffade Will Smith vid inspelning "Never Say Never" och uttryckte sitt intresse av skådespeleri.

Och efter fotograferingen av ett framträdande på CSI: Crime Scene Investigation, har han ett topphemligt utvecklingsavtal med producent-och stjärnan Will Smith.

Justin's manager, Scooter Braun bekräftade att Justin kommer arbeta med en långfilm som produceras av Smith och hans företag, Overbrook. Scooter berättade till den amerikanska tidskriften Teen Vogue, filmen är "ett fiktivt verk som kan ha vissa likheter med hans (Justin's) liv", rapporterar Daily Star.

Det förväntas starta produktionen nästa vår eller sommaren 2011.

-

Justins mamma la märke till sverige


Vi får hoppas att hon tar med sig sin son till sverige snart!

Mariah Carey's make bär justin bieber peruk


Mariah Careys make Nick Cannon har varit klädd i en Justin Bieber peruk efter att ha förlorat ett vad med sin radio kollega.
Programledaren och musikern gjorde vad med sin DJ kollega, Nikki Hesse, om vem som skulle vinna Best New Artist på gårdagens MTV Video Music Awards. Cannon förlorade och nu bär han peruk, en keps och skinny jeans för en vecka i ett försök att se ut som tonåring pop sensation. Cannon, 29,har postat ett foto av sig själv på sin blogg i full Bieber läge. Den 16-åriga sångerskan vann Best New Artist tilldelning vid gårdagens show ....

- haha lite roligt faktiskt.


Justin bodde i slum-området


Justin Bieber bodde tidigare i ett slumområde, "liten, shabby lägenhet" efter hans föräldrar skiljt sig.
Justin har öppnat upp om hans trasor till rikedomar som gjorde honom till en av dagens största stjärnor. Och den 16-åriga Baby sångaren sa att det var en tuff tid när hans föräldrar separerade. Han berättade till Top of the Pops tidningen: "Mina föräldrar separerade när jag var riktigt ung jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar." Efter mina föräldrar separerat, mamma och jag bodde i en liten, sliten lägenhet men trots vår ekonomiska situation var vi alltid ett bra team. "Den kanadensiska sångaren sa också:" Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar, men när jag ser tillbaka, Det är som att "jag är så välsignad. '" Nuförtiden går Bieber från klarhet till klarhet med hundratals spelningar och hans roll i tv-serien CSI


Justin försöker hålla sig singel


Tonårs popstjärnan Justin Bieber försöker hålla sig  singel.
Den 16-åriga sångaren har visat att han inte ser någon just nu, och få en flickvän är inte hans högsta prioritet. Bieber berättade till People.com: "Jag är singel. jag kollar, men jag  försöker stanna singel." när han vill ha ett förhållande vet Bieber vilken typ av tjej han söker. Han sade: "ideal tjejen är någon som är rolig och kan få mig att skratta. Och någon som har fina ögon och ett vackert leende." Men han tillade: "Min mamma försökte hålla mig från dejtandet men den typen av fungerade inte "

Justin - VMA 2010

Bieber utförde sina två stora hits "Baby" och "Somebody to Love" och gjorde ett fantastiskt solo trumma prestanda. fansen (alla flickor naturligtvis) blev som galna! Den unga killen är definitivt begåvad.

Var det bara jag som diggade hans outfit stenhårt?

Kommentar:
#1: NEA

BÄSTA BLOGGEN,ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET <3 SYND ATT JAG INTE HAR NÅN BLOGG :(

2012-05-27 @ 09:49:01
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: