Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2013-04-15
21:50:00

Heej
heej sorry för att jag inte har bloggat men min lur har vart trasig så fick den idag, så funkar inte blogg.se appen. Typiskt. Iallafall så har jag vart i skolan som vanligt. Efter det åkte jag till stallet och red cassini. Vi hade dressyr, barbacka. Det gick rätt bra tycker jag. Mycket galopp på volten. Cassini är en maxad D-ponny. Han är ganska seg men fick igång han bra. Sen imorse så bråkade jag med min bästis :( Det är en kille och han betyder jättemycket för mig. Nä orkar inte prata om de känner jag. Vi ska prata om lite roliga saker.... om EN vecka ska jag se justin Bieber! Min förebild som är orsaken till att jag lever idag. Mst tacka han

2013-04-14
12:05:00

it's time to be a big girl now. And big birls don't cry.

2013-04-14
10:45:00

Blogglust? Nej
okej så här är det. folk kontaktar mig på facebook och vill att jag ska fortsätta blogga. Hmm assa grejen är den att jag inte vill blogga med inga kommentarer. Bloggen blir bara tråkig om man inte får någon respons. Nästan ALLA mina kompisar har bra bloggar. Ett tag hade jag uppåt 100-150 läsare. Såklart jag tappade dem under min bloggpaus.
 
om jag fick välja skulle jag mer än gärna sitta här och blogga med bra statistik och många kommentarer. jag vet. Man MÅSTE jobba för det. iallafall så ska jag försöka ta blogen lite mer seriöst och börja blogga igen. vi tar nästa vecka som prov vecka. Många kommentarer och bra statistik. Kom igen ni som läser, sprid,sprid,sprid.
 
 
Saknar sommaren något enormt!

2013-04-12
19:18:00

Ska jag börja blogga igen? Ja/nej? Kommentera annars försvinner bloggen inom kort