Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2013-05-26
20:38:00

hm tänka time nu

2013-05-06
18:52:00

Första prao dagen.
Orkar inte ens prata om den! Fejk log hela dan, gick in på toan, gick ut efter att ha hulkat färdigt. Han Finns i mitt huvud hela tiden! Det gör ONT! Känns som han har tagit mitt fucking hjärta ut från kroppen och trampat på det utan att jag såg det. För jag tittade aldrig ner, jag var för upptagen med oss. VI. HAN. JAG. Det känns seriöst som att jag tar 1 steg framåt men 2 tillbaka. HELA TIDEN. Hade hopplektion för zara. Hästen hoppade inte ett enda hinder. Va seriöst skitarg. Sen tycker inte jag att det är okej när en lärare säger "jag kan inte hjälpa dig mer" Hon har ingen jävla aning om vad jag går igenom. Det sänker mitt självförtroende såå mycket. Jag saknar Anton så hela kroppen skakar. Hela jag darrar av tårar, besvikelse... Allt. Han var visst inte HAN. Jag trodde faktiskt det. Från första gången våra blickar möttes. Kärlek vid första ögonkastet var det va?
 
Jag är faktiskt sjukt rädd. Jag litade på honom! Jag var enormt ledsen ett tag, de var inte ens att han hade gjort slut. Tänk då hur jag känner mig just nu. Livet är inte värt att leva längre. Han var mitt allt, som en del av mig. Min andra halva. Låg seriöst och grät långt in på natten igår. TV, Dator, Mobil. Bort. Jag behövde sova men visste att jag inte skulle kunna gör det. Varje gång jag blundar ser jag honom framför mig. Sova, Anton. Vakna, Anton. Försöka leva, Anton. Det går över, ja vet! Men det känns faktiskt. Jag är inte den som blir ledsen för småsaker. Men på ridbanan idag höll det på att spricka. Gick ut utan att ha hoppat ett ända hinder med tårar i ögonen. Asså hjälp de här är huller om buller men bara skriver av mig lite.
 
Ledsen är jag. Sårad, olyckligt kär! AA jag är fortfarande kär i Anton. Men han tappade känslorna för mig. Det var dax att lämna plats till hon som jag har märkt betyder mycket mer än mig. Jag är inte glad, ljuger om jag säger något annat. Jag måste lära mig!!! Aldrig mera killar. Aldrig mera bli sårad alltså! Låter väl bra?
 
Vad är kvar?
 
Bli vän med min bestie som Anton bråkade med. Och jag blev arg på.
Glömma Anton.
Växa upp.
Banta.
Sluta vara me folk som får mig att må piss.
 
HJÄLP? :/


2013-05-05
09:54:00

#WORDS

2013-05-05
00:17:00

jag är sårad
seriöst. Jag mår riktigt skit. Ljuger om jag säger något annat. Val och ansvar saknad och sorg ALLT de är på min sida! Kan inte be någon hjälpa mej lösa sånna saker som mina känslor. Jag mår så jäkla dåligt just nu. Saknar och en massa andra saker. Jag har förlorat personen i mitt liv som jag har älskat över allt annat. Han som vart där för mig och jag har kunnat lita på i alla lägen och så.. De är trist på riktigt. Jag tänker så mycket på allt de där. På han och på de vi byggde upp.. Sjukt. När man väl kysser den killen så tänker man, de kommer vara vi föralltid! De kommer att vara han och jag och vi är ett mönster. Vi är de paret som ser sötast ut, vi är de alla vill vara som. Jag sa saer till han jag inte delat med NÅGON annan. Han jag kunde lita på i allalägen.. Jobbigt med alla personer sm ska föröka få ihop oss igen. Jag har gett upp hoppet. Han ville gå vidare. Jag ville forsätta.. Ända gången då vi tyckt olika. Men de fanns inget "vi" längre. När det tar slut med den personen man älskar ser man verkligen hur mycket den personen betytt för en.. Hur mycket den andra personen du älskat vart ALLT för dej. Åh, minns fortfarande alla stunder vi hade ihop och allt vi hade tillsammans. Det var han och jag mot världen. Jag saknar han så förbannat mycket. Han måste tycka jag är helt dum i huvudet och en jobbig jäkla stalker som skriver såhär på min blogg hela tiden då jag vet att han läser.. doxk skriver jag inte detta inlägg för att han ska se det och verkligen inse.. Utan jag skriver detta inlägg för att jag behöver erat stöd. Att så som jag fösöker få er att stå på er och peppa er, behöver jag er nu! Igentligen helt sjukt hur man kan änna så jag gjorde för Anton. Han var verkligen mitt allt. Han var de.. Känns mer som att nu när jag kollar tebax på alla våra minnen och inser vad han och jag hade ihop var de starkaste 2 personer kunde ha tillsammans i min ålder. Fine, jag är bara 13 år gammal och har ett helt liv fullt med killar framför mej, men det är svårt för er att förstå hur jag kände för han. Det var seriöst kärlek. De var de verkligen. Tårarna rinner och jag är så ledsen. Jag lovar er, allt kommer bli bra. Come on, de är ju bara en kille. eller hur? Jag kommer hitta nya. jag kommer känna såhär igen! Men vet ni vad? De svåraste av allt kommer vara att se han känna som han gjorde för mej, för en annan tjej..

2013-05-02
07:39:00

Skola idah då! :)
Heej idag ska jag till skolan igen. Kommer ta tåget så de blir rätt najjs! Efter skolan så ska jag iväg till gården och käka nått. Sen går jag väl till dansen :) Imorgon är det freeeedag!!! Wooooho! Roligt med lite statistik igår ;) Men jag kommer blogga lite under dagen! Hare bra allihopa. Kram <3 
 

2013-05-01
21:41:00

Fett trött!! Tagga Nationella.
Heej. Är jätte trött nu. Tror jag lägger mig och läser eller lyssnar på musik typ. Dagens ungdom ;) haha nöjd med dagen. Just nu rullar justin bieber- she dont like the lights. Den är jättebra!!!! Han är mycket bättre live än inspelat. Men men... kommer kanske inte blogga så mycket imorn men lägger några inställda :) Kram

2013-05-01
20:21:00

Skulle betyda...
om ni kommenterade lite. Vad tycker ni? bra/dålig? önskeinlägg? Förbättringar?

2013-05-01
19:07:05

Hemma igen!
Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma från bion igen. Vi har varit hos Anton ett tag nu och chillat och sen tog jag bussen hem! Iallafall så ska jag ut och springa nu och sen blir det plugg hela kvällen. Fyfan men aja det är bara nu till nationella la. Träffade några jag kännde vid bion, lite kul faktiskt. En utav dom har sagt att Anton inte finns och yada yada. Roligt att stå och göra henne avundsjuk. Vi skulle se samma film också!!! ;) Men jag ska snart äta middag, det blir typ kyckling och potatis. Lilla jag är ju vegeterian! :) Men kommer 20 saker ni inte vet om mig om en stund, så håll koll! Träningsbyxor på, lurar in, världen ut. BRB! Kram <333
 

2013-05-01
17:51:00

Jag ljög inte, Jag har känslor och bli fan oxå ledsen!!
De här är nåt jag inte kan prata med alla om. Även om det är en "nära vän" som bryr sig. Jag känner mig så jäkla dum när jag berättar det för någon. För allt är MITT fel, jag fuckade up det. Jag sa något annat än sanningen. 
 
Jag är skitledsen för det här och många av mina lite äldre "kompisar" Ba vände ryggen till. Jag trodde att jag började komma in i deras gäng. Den här killen va så snäll, vi pratade varje dag och allt han sa till mig gjorde mig glad. Trodde verkligen han gillade mig, så där på riktigt ni vet. Det va ju så spännande, allt det där med att han va äldre och att jag var riktigt jäkla kär i han. Men nej nej det blir ju aldrig som jag vill. 
 
Vi två, den här killen och jag aa vi va på g. Men när jag sa de till folk som vi trodde va tsm så lyssna dom inte. Utan efter ett tag visste typ alla att jag va "tsm" med den här killen men de va ja inte. JAG sa inte att vi va tsm, visst vi hängde väldigt mycket och vi skrev till varandra varje dag. 
 
Tror ni han blev arg? 
 
Det är klart att han tillslut fick reda på att "jag sa att vi va tsm" men egentligen va de vad alla sa. Han började hata mig. Alla hans kompisar kollade ner på mig och skrek saker efter mig. 
 
Allt det här hände i våras/somras. Jag brukade gå på fritidsgården och jag visste att den här killen också var här mycket. Så jag undvek honom. Alla mina kompisar gick dit och jag "mådde dåligt" "skulle till stallet" Eller något annat. Det blev som en del av vardagen. 
 
Men jag va fortfarande kär i han, eller jag ÄR fortfarande kär i han. Den där nykära känslan nör man bara kan le ni vet. Så fort jag ser honom beter jag mig som en cp unge. 
 
När jag vågade gå till gården igen så va han så klart där. Jag kommer ihåg när vi kollade på film en gång. Han satt lixom mitt emot mig. Jag va sååå glad. Nu, äntligen kanske han skulle lägga märke till mig och vilja prata med mig. Men nej där satt han med värsta ****  Och det ända han sa till mig va, Langa popcornen, Din mobil ringer och hejdå. 
 
Som om vi aldrig hade känt varandra. Jag blev riktigt ledsen. Min bästis va med men jag kunde inte visa något för henne, för hon skulle aldrig förstå. ALLA var emot mig. Han gick iväg och det var inget mer med det! 
 
Men så nåra dar innan sportlovet  så hängde jag med nåra på gården. Min bästis john stog och spelade pingis. Så jag ba gick dit och kollade för jag hade inget bättre för mig. Såklart står den här killens bästis där och några tjejkompisar. 
 
Nu var det dax att börja med allt pekandes och viskandes och alla blickar. Jag försökte att inte titta tillbaks. 
 
SVÅRT 
 
jag har bra kompisar som frågade vad det va. För jag va "nere" efter det här. Killar som står mig nära försökte göra mig glad. Men dom här tjejerna hade förstört min dag, Jag undviker helst att träffa någon av hans kompisar eller han. Det blir bara sjukt FEL!
 
Jag blir lättare sårad efter allt det här. Killen har gett mig ärr för livet. Jag älskar han och bryr mig. Jag blir avundsjuk och jag sitter och ler åt vad vi skrev.Jag beter mig som värsta nörden när han är nära och blir helt hysterisk. Jag skulle kunna släppa allt för att få hans respekt igen. Tror jag kommer få ha mina hemliga crush på han livet ut :/  Saknar han skit mycket. Okej, jag har en ny kille. JA. Men hallå det var ett år sen. Jag vet inte vad jag ska tycka eller tro.
 
Men assa han har sagt att han hatar mig men han tittar så himla mycket. Allt blir upp och ner!  Men ibland när vi träffas bara vi två så är det annorlunda. Vi kan prata jätte länge och sen gå ut ur rummet och lådsas som att inget har hänt! VAD SKA JAG GÖRA?!
 

 
 

2013-05-01
14:30:00

I bilen
HEJSAN! Sitter i bilen på väg till bion nu. Antons pappa shussade (stavning) oss! Jättesnällt. Imorgon är det skola igen och ja har nationella. Vi har SO och vår skola fick geografi. Mitt favoritämne!!! NOT! Men ja vi ska väl tjocka oss med godis inne på bion. Tror vi tar tåget hem sen så de är chill. Sen första dagen jag har den här bloggen så kommer det är dum kommentar! Assa jag vill bara säga att jag faktiskt inte bryr mig ett dug. De är bara onödigt för dig att slösa bort din tid på att hata på mig :) jaja haters gonna hate. Nu blire mys med älskling så puss <3
 

2013-05-01
14:07:00

HAHAHA sååå jag och Anton

2013-05-01
13:04:00

pojkar......killar.....elr what evvah???

Detta ska handla om KILLAR. Just det boys. Mmmm..va säger vi om det då?

Stay away from them Renee. Å det ska jag. Men blogga om dom kan jag. Japp.

Vaffö är det så att dom VÄRSTA killarna är dom som är mest intressanta?? Dom får mest likes på sina FB statusar & mest telefon nummer av tjejerna? Medans killen som verkligen TRÅNAR efter just DEN tjejen. Skriver gulliga PM & sms:ar söta sms…blir FET dissad? Why är det så?? Skojar inte om jag får ca 7 pm varje dag från olika killar (ta`t lungt nu alla tjejer som får hybris för att detta är skryt, det är inte skryt det är ren fakta, så chilla) men jag svarar ALDRIG. Seriöst ALDRIG.

För att? Finns serri IIINGEEET intresse whatso evvah från min sida.

Det absolut mest tragiska är killarna som skriver ”snygg” het fin o yada yada på i princip ALLA tjejers bilder på FB. Uääk. Seriöst. Eller tjejerna som jagar killarna som behandlat tidigare flickvänner som en påse sopor?? Hur tänker man där liksom?? Jomen han tar jag, han har typ spottat på sin förra tjej & behandlat henne som skit, låter as bra. Go kille. Han satsar jag på?? Tror ni inte HAN var lika snäll i början mot den han just spottat på??

Skulle ALDRIG någonsin kunna va ihop med en kille som dejtat eller vart ihop med nån av mina vänner . A L D R I G. Sånna killar går fetbort. Shiit känner ni att jag e sjukt kräsen elle? Haha..tro mig kommer vara det .

Kärlek är nånting som SLARVAS bort tycker jag. Så sjukt lätt att ba ändra sin FB status & vips är man fri. Har tillomed blitt dumpad på FB chatten…seriöst? Ska amn skratta eller gråta. Men det är nog det som gör mig lite annorlunda. Jag ser kärlek så intensivt, så SJUKT awsome att jag ALDRIG skulle byta bort den känslan mot han killen som vart ihop med 2 av mina vänner eller han killen som jag VET behandlat en tjej så jvla illa liksom. NO WAY.

Jag älskar mig själv, that`s good enough for me

 

 


2013-05-01
11:37:00

Nu börjar vi om lite här! :)
Hej! Jag heter Renee men kallas för Beezus. Jag är 00a alltså är jag 13 år! Jag älskar hästar och rida är typ det roligaste som finns. 3 dagar i veckan går jag på dans också, jag dansar ballett, hip hop och leder en dansgrupp. Jag har en medryttarhäst som heter Bonnie och är född 99. På fritiden är jag med min kille Anton och med kompisar.
 
Jag har bloggat förrut men känner att jag vill ta upp det igen. Jag har många förebilder och idoler, ni kanske känner till några! Nellie berntsson , Justin Bieber, Yohio och Vera Carlbom som för tillfället håller på att flytta sin blogg. Den 22/4 var jag på Justins första Sverige konsert och det var jätte kul!
 
På sommaren brukar jag gå på karlshem som är ett ridläger ute på ekerö. Där har jag ridit en häst som heter Kaliber men kallas för Kalle. Jag rider på stallet stall compass som ligger här i Saltsjöbaden. Där rider jag på måndagar och min favorit häst där heter Marco.
 
Som ni kanske har förstått så bor jag i Stockholm. Eller jag bor lite utanför vid ett ställe som heter Solsidan, Nån som har sett programet?!  Men jag kommer att blogga om mitt liv som tonåring, alla galna ideer, upp och nergångar och lite hästprat och så. Jag hoppas att ni fortsätter klicka in här! Skulle betyda jätte mycket :) Här kommer lite bilder, kram <3
 
Marco, min favoritponny.
Bild från konserten i globen.
Jag på ridskolehästen Pax.
 
Jag och Kaliber.
 
Jag :)
 
Hare bra // Beezus