Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2012-11-30
22:13:00

snackar
med en av mina bästa killkompisar. Snackar om innan sommaren. Kommer NI ihåg? Jag var inget annat än glad... men skitsamma. Vi va på grönan Jag, Amanda, Gustav,Herman och Anton. Vi hade skitkul! Fatta flummiga vi var på vägen hem. Vi hittade inte rätt buss :P Fejlade ungar vare va? HAHA vi hade jätte kul då! MISS <3 :')
 
 

2012-11-30
21:59:00

DENNA CHEY
kan man lita på! Världens bästa sis är hon. Inte träffat henne på ett tag men ska träffas snart igen!! HAHA hon hjälpte mig starta min första blogg ;* Kul vi hade då, när vi sov över!! Men det här är någonting som bara hon och jag fattar "jag lever" HAHAHA <3 Missar henne jätte mkt!! Hon är som en storasyster till mej. KRAM <3
 
 
Lite lagom galen sådär!

2012-11-30
21:17:00

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig...
Fast grejen är den att jag fortfarande har känslor för dig, kan inte släppa dem. Hur mycket jag än vill <3

 

2012-11-30
21:03:00

jaha...
känslan när jag ser vad du skriver till henne på insta... "bio med älsklingen. 1 månad idag, älskar dej gumman" OMG! dör... Sårad till max!!
 

2012-11-29
21:38:00

natti
Ska inte lägga min än men tänkte inte blogga något mer idag. Kännt en jävla keep going känsla hela dan. Skolka första timmen, Matten! haha men sen ska jag fixa håret så vi hörs imon la <3 kram
 

2012-11-29
19:13:00

haha fin klänning? <3 puss

2012-11-29
18:58:00

min medryttarponni! Det här va i somras :) KRAM <3

2012-11-29
17:52:00

Danssssss
hej tidsinställt. Sitter antagligen och tittar på film just nu haha. Ulrika filmade när vi dansade, usshhhh jag dööööör lite smått här. Imon blir det rida på compass som gäller, kommer ha marco eller bettan. Hade marco förra gången, gick super! Han e rätt svår att rida men fick han på tygeln och yada yada. Bloggar mer när alla läxor är klara och så. PUSS :* <3 ps. kul med lite snö, klart att killarna kastar lagom mycket snöbollar nura!
 
SAKNAR NGR ÄKTA VÄNNER <3

2012-11-28
18:12:00

hmm...

2012-11-27
20:47:00

kommer du ihåg?
kommer du ihåg när vi höll handen? När min hand passade så bra i din.
Kommer du ihåg våra kramar? Du skyddade mig från världen.
 
Jag vill bara säga att jag saknar dig rätt så mycket.  Att se dig vända bort blicken och titta på henne. Det gör ont,riktigt ont! Att se henne sitta i ditt knä och skratta, shit. Det där var jag för ett tag sen. Ja bettyde allt för dig, undrar om du gör så mot alla. Jag blir ledsen för att vi inte är tillsammans längre men snälla, vad tror du jag blir mest sårad över? Du tittar inte ens på mig! När jag säger hej är jag bara en tom vägg! Men du och hon passar verkligen... Jag tyckte ju att du och jag va perfekta för varandra, men tydligen inte.
 
Jag behöver verkligen dig för att må bra
 
Elle? Nää??
 
Jag behöver inte dig. Grejen är den att jag fortfarande har känslor för dig. Fan du gjorde slut i somras ju. Men jag kan sitta och läsa det du skrev till mig innan vi va ihop... "vill du komma över och titta på film<33" "vi ses, puss<3333" Den dagen trodde jag att jag skulle spricka av lycka, Renee och... Han. Kom hem i från dig som ett lyckligt fån. Jag kunde inte sluta le. Fattade först inte!! Och känslan när man möts av en stor kram och riktigt goa blickar framför alla mina vänner. När vi gick iväg och höll handen tillsammans, eller när du skjussa mig i kundvagnen ;) hahah den tiden saknar jag sjukt mycke... </3
 
Jag har suttit och tänkt på dig. Undrar om du och jag fortfarande hade varit ihop om inte hon hade kommit mellan? Känns lite så, som att jag blev utbytt. Men undrar hur du kännner när du ser mig... Tänker du typ hur fan kunde jag va ihop med henne, hon är skitful. Eller tänker du att jag är nog ganska söt men den andra tjejen är mkt sötare.
 
Såg dig idag, ville bara säga det. Jag är kär i dig, ja! Så därför ville jag gärna prata med dig. Du satt ju fan och kolla på mig skit länge! Såg hur sur du blev när jag satt och prata med killkompisar. Vi är inte ihop längre?!? Så du hade tänkt dig att du skulle sitta där och mysa med henne, och jag får inte ens prata med andra killar!
 
Ibland undrar jag om du tänker på mig? Vill du ha mig tebax? Är vår tid förbi? Älskat dig sen jag såg dig typ på gamla fritidsgården, första gången. Ska jag gå vidare? Har ditt namn i hjärnan 24/7. Lyssnade väldigt mycket på en låt när vi va ihop... Gråter när jag lyssnar på den nu, like i said jag saknar dig <3

2012-11-25
21:47:00

NEJ! vill inte...

2012-11-25
11:42:00

när man inte orkar mer... :/

2012-11-24
19:58:00

i don`t miss you at all
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                          LIE.
 
 
 

2012-11-24
19:05:00

monolit
Red på siggesta idag, det var skitkul! Hade bästa monolit :) vi tränade på lite skänkelvikningar och så. Han är typ skit seg men fick igång han bra. När jag la till söt i galoppen bocka han lite,men inte mer än att jag kunde sitta kvar :) (bilden tagen mitt i galoppfattning)
 

2012-11-24
10:05:00

vakna just,bloggar sen

2012-11-23
22:58:38

våra fina klänningar

o


2012-11-23
22:23:00

PUSSSSSSSSSSSS!!!<3

2012-11-22
21:58:00

hej hej
tjena. satt just och snacka med Anton på skype. Tänkte dusha, fixa håret. Ska på bio med han det ska bli rätt kul. Ska rida imon. Dressyr på shemat. Kommer antagligen rida murphy elr bettan, möjligtvis marco elr lally. får se... Rebecca kommer hit och ska sova på lördag med. Ska till forum och träffa micke då, najs! men vi hör la. KRAM <3
 

2012-11-21
22:31:06

2 år sen
Kommer ihåg för typ två år sen. Jag och min nya klass satt för första gången i vårt klassrum. Blandade från alla olika klasser och skolor. Ingen visste sin plats. Alla kämpade för att bli populära!

Kommer ihåg hur besviken jag var efter första skolveckan. Klassen var helt mupp ju! Cheyerna satt och bitchblicka varran så fort man gjorde nåt. Killarna bara sket i det.

Jag satt i mitten till höger. Brevid min dåvarande bästis Clara. Jag och en kille satt och snegla på varran. Mötte blickarna och titta snabbt bort igen. Kände inte han då.

Han skulle aldrit ängna en sekund av sin värdefulla tid att titta på mig nu. Alla har fått sina platser i klassen. Alla vet var de hör hemma. Gör man något över gränsen så är man ute,totalt!

Sitter och tänker på det här rätt mycket. Om JAG skulle göra någonting som kanske såg lite konstigt ut så får jag alla blickar på mig och lite fniss på det. Tänk om HAN/HON skulle göra det istället. Vad skulle hända? jo folk skulle berömma dem för att de va så roliga.

Många åker tåg till skolan. Alla från Solsidan gör det. Kommer ihåg när han jag va kär i (i fyran) kom fram och gick med mig. Han va en av de populära. Vi gick hela vägen till skolan. Ett mirakel att han ens ville synas med mig.

Han gjorde bara så för att ingen av hans kompisar va där och han ville inte se töntig ut. Jag går ensam varje dag till skolan?

Gick med han igår. INTE samma känsla. NEJ. Ville springa ifrån han ända till kina. Ush va jag hata han. Vet hur han är nu och han är bara dålig.

Så? Vart vill hon komma? Jo tänk om jag vart populär nu? Undrar hur mitt liv hade sett ut då. Undrar om killen jag gillar mycket skulle kalla mig jävla fetto då. Tror inte det. För ingen, NO ONE vågar göra det. Säger man emot dem så blir det hej svejs med att NÅGONSIN bli populär.

En gång när jag kände att hela klassen var "tsm" va på klassresan. Vi stötta varran och alla va jättesnälla. Han som hatar mig sa vad han egentligen tyckte om mig. Men så kan det bara va i tre dar,

Eller hur? Bara medans vi är utanför Saltis? När ingen ser! Då passar vi på att va snälla.

Första intrycket! Det är vad som gäller, sätter man inte första intrycket och blir opopulär,aa då vet hela Saltis om det! ALLA....




2012-11-21
18:21:00

BIG like!
TILL ALLA I MIN KLASS. Cheyer och killar, ni är grymma. Mindre vissa tillfällen och mer andra. Men fan ni är inte skälet till att jag ska byta skola!! Det är min lärare!!!! Hon hatar mig, skojar inte! Några i min klass trodde det berodde på dem, NEJ, NEJ NEJ NEJ! Handlar om min lärare. punkt slut.

2012-11-20
20:01:00

sjukt länge sen...
Jag grät så mycket som jag gör nu. För ett tag sen va jag sjukt bra kompis med en kille, assa riktigt bra kompis! Jag känner mig så sjukt dum, jävla äckel! Men den här killen, majgaaad vi va sååå tajta. Snacka med han om allt! seriously! ALLT. Jag vette fan vad som hände men... typ så här va det.
 
Min "kompis" adda han på facebook. De börja chatta. Jag fick se deras koversation,han som visa den. SHIT. Den cheyen kan snacka skit assa! aa tydligen va jag av med oskulden, jag var fjortis, jag hade skurit mig och va deprimerad. Hur tha fuck kunde hon?! Föst sa han tror inte på henne. Skulle fan inte trott på han.
 
Nu sitter jag här och tårarna rinner så att mascaran kladdar över hela tangentbordet. HAN TRODDE PÅ DET! Han sårar mig, djupt som fan. Trodde han va annorlunda. Jag trodde jag kunde lita på han men nejdå!
 
Ja och precis just nu, idet här ögonblicket så VET jag att han chattar med den här cheyen. Och fatta tårarna spruta när jag ser på facebook, statusen hon KOPIERADE från mig sitter han och kommenterar "helt rätt där sis" sis?! Driver han? För bara 2 dar sen va vi sis, han va min bror.
 
Jag tänker att om några dagar har jag gråtit klart, då kan jag släppa taget om han. Har fortfarande vänner kvar. Right? eller jag tror det iallafall... ska försöka att inte tänka på alla gånger jag ramla i hans famn när vi skejta.
 
 

2012-11-19
17:45:00

äckel...!!
Jag hänger med många killar. En ut av dom sjönk i mina ögon idag, seriöst han är en av mina bästa killkompisar. Såg han stå och röka idag. 13 bast? driver han?! Han vet inte att jag såg han :/

2012-11-18
21:21:00

folk frågar va jag tror
'
Jag tror att justin och selena tar en paus. De har vart tsm i 2 år och bråkat det senaste halvåret. Justin är på belive tour och selena spelar in någonting. klart som 17 att de inte hinner träffas då. Justin har sj sagt att att de reder ut saker och att det inte är 100% slut än. Jag håller tummarna för dom, gör ni? <3

2012-11-18
20:46:46

en inre tanke.... shit förlåt, på riktigt!!
Ja en av dom finns det nog... Finns en riktigt fin chey jag "känner" och jag hade bara hört rykten om henne.
Hon var den bitchiga cheyen i stallet! Lärde mig att inte tro på rykten. Den här cheyen är jätte duktig på det hon gör! Hon rider skit bra,hon kom trea i KM idag! Hon är inte bitchig, tvärtom jättesnäll. Vi hade snackat lite i stallet innan. Det var en av cheyerna i min klass som frågade om jag tyckte hon var bitchig och då sa jag faktiskt nej. Men när det sen kom 3 till och fråga och dom tyckte det, då sprack det. Plötsligt visste alla om det, jag gillade tydligen inte den här cheyen, jag tyckte hon var bitchig och hade gått runt och snackat skit om henne. Pratade med henne sen, om det här och hon verkade inte bry sig så mycket. Jag sa förlåt typ 3 gånger och jag va verkligen ledsen. Efter det här började jag läsa hennes blogg,jag insåg hur SJUKT grym hon är!!! Hon hade gått igenom mycket, egentligen var vi rätt lika... fast nää? Jag skulle vilja säga förlåt till henne face 2 face, men jag är ju som jag är, sjukt blyg. Såg henne idag och tänkte gå fram. FEGIS, har ordet stämplat i pannan assa. Just nu är hon en av mina förebilder, jag har chansen att prata med henne! Det är egentligen helt sjukt! Ni kanske vet vem det här är, Vera heter hon, Vera Carlbom. Riktigt grym chey. BIG like till dig. Förlåt tusen gånger om! Du är för fin hörru. Nästa gång jag ser dig, vill jag jätte gärna prata med dig :) <3 kram kram

2012-11-18
12:23:00

inre tankar <3
hej! min kompis ville att jag skulle skriva om mina inre tankar. Har inga tankar, eller inga viktiga iaf! that`s it. I bland tänker jag på min nya skola, mitt nya stall och så men jag tänker inte på något viktigt. men aa det var väl det, fotar idag på km så bilderna kommer upp sen! puss <3

2012-11-18
10:19:00

min lilla önskelista <3
hej hej! Jag tänkte visa lite saker som jag önskar mig i julklapp :)
 
Ett par blå ridbyxor från hööks. Helskodda och sitter skit bra.
En skit frin rosa klänning. Den är från hollister.
Ett par varma och snygga strumpor som jag kan ha när jag rider. :)
Ett ländtäcke som jag ska ha på min medryttarhäst nu när det blir kallt och hon är helrakad.
BÄSTA JULKLAPPEN VORE NOG ATT FÅ TRÄFFA MANNEN I MITT LIV ;)
 
Det va lite saker jag önskade mig, kommentera gärna lite mer vad jag ska skriva om! kram <3

2012-11-17
22:08:00

so fuck you for giving up on me, should've known from day one i couldn't trust you.

2012-11-17
15:06:00

ute
hej hej vart ute ett tag nu! Var och fika med några och eftersom jag är sjuk så drog jag hem <3 nu sitter jag med datan i knät och ska hitta på nåt kul i jul. KOMMENTERA VAD JAG SKA BLOGGA OM!

2012-11-17
09:34:00

hatar dig!!! nä? jag saknar dig mycket!!
 

2012-11-16
21:48:00

tiden, aa hatar den!
Det här är min skola. Här lever jag största delen av mitt liv.
Det här är mitt klassrum. Jag och min klass är störst nu.
Men vi har varit små som de där. Så där kul hade vi också. men... sen hände nåt. Jag vet inte riktigt hur det gick till. Någonting försvann.
Där är en av de coola. (inte min klass) Jag tror inte att hon är så blåst som hon verkar. Det är bara det att hon är så rädd för att kallas smart. Det är inte "coolt" och det viktigaste av allt är att vara "cool"
 Där är en av de "coola" killarna. Det är killarna som bestämmer om man är cool. För några år sedan ville vi helst slippa de där typerna. Men nu är de coolast av alla. Killarna... de är de som bestämmer om man duger.
Det hade inte varit värt något att kallas "cool" av någon av töntarna. som han där. Han är bäst i klassen. tror han...

Egentligen borde alla vi som står här vara vänner med tönt killen där uppe. Men vi vill inte va med han. Töntar vill inte kännas vid varran.
Jag vet inte riktigt vad jag är. Fast det kanske inte de andra vet heller. aa där,där är jag. Det verkar säkert tråkigt att va jag. Men jag vill inte va som de coola,instängd. Fast de verkar ju ha rätt kul. Jag säger inte så mycket precis. Om inte jag sagt att det där är jag,då hade inte ni fattat det.
Jag märks inte utåt,men inått märks jag mycket. Jag märker i alla fall av mig hela tiden.
Ibland tänker jag att från precis där jag står nu, kan man nå hela världen. Härifrån från vägen går vägar och gator som möter andra vägar. Alltså kan man nå alla människor,överallt i hela världen. Precis här i från.
Jag blev så här tyst någon gång på vägen. Men jag tittar och tänker så jag ser vad som händer. Det är därför jag kunde berätta den här historien. Än så länge vet jag inte om allt kommer förändras. Jag måste vänta på det som ska hända... <3 KRAM <3 <3

2012-11-13
19:40:00

oj, fett sajk!
hej haha sitter lite på facebook och så helt plötsligt skriver jennifers förra kille att han är kär i mig! fett sajk, han e fan 01a. Jag gillar inte ens han :/ hjäääääääääääälp!!!

2012-11-06
21:58:00

ahap spelar in videon nura

2012-11-06
07:44:39

kommentera då!!!

2012-11-05
18:55:00

tjejer? vad håller vi på med egentligen?! :( <3
Hejsan!
Sitter i sängen med datan i knät. Har precis kollat lite bloggar och lite sånt. Kollade på Nellies blogg bland annat. Har sätt så många taskiga helt onödiga kommentarer. Något som vi tjejer måste sluta med ör att trycka ner andra. Jag tror seriöst inte att man mår så otroligt bättre om man sårar och gör någon annan ledsen. 
Många av kommentarerna som Nellie och många andra får är så himla taskiga! Själv tycker jag att man kan hålla det inom sig. Måste man såra andra? Jag förstår inte idén. 
Har kollat Nellie Berntssons blogg ett tag nu och jag har sätt så otroligt många helt onödiga kommentarer.
En var ifrån när hon kanske skulle lägga ner bloggen och den andra är nyare:

Asso du rider fett dåligt du rider helt jävla flängit med händerna och skänklarna tror inte du är känd för det är du inte jävla p11 som leker vuxen

Nellie, du tror att du är världens bästa 00:a och att du rider så perfekt. Du rider som om du har fått nåt i arslet, du ser inte ut som en 00:a absolut inte. Du ser ut som en hora på alla bilder du lägger upp, och du är en stor jävla lögnare. Kommer du inte ihåg när du sa att det var sista gången vi fick se dig i klänning men du har haft det as mycket nu. Du har inget jävla hjärta för hästar, du är bara ute efter att få vara känd och tävla. Du säljer dina hästar hela tiden när dom är klara efter SM och skit. Jag säger inte att det är fel att vara med killar till klockan 23 på fredag kvällen, noway det brukar jag också göra. Så det har du fan rätt i att göra, helt okey enligt mig. Men du vill vara känd, då får man ta skit också. Du kan ta bort bloggen, tacka nej till sponsor saker, tabort instagram och facebook och inte vara så jävla girig och så stolt över dig själv. Du är skit rik och det är inte många som är, du har hundratals hästar och haft fler, låt kanske någon annan stå i rampljuset ibland. Men det ska alltid vara du,du,du,du. Du tror att du är så snygg på alla modellbilder och skit. Men du ser ut som en apa med fula kläder. Nellie utnyttjar allt, alla vill ha samma kläder som dig och det är därför du har fått vara modell. jag undviker som fan att ha lika kläder som dig aldrig i livet att jag vill ha kläder som du.. usch. Jag saknar söta nellie som var med i pa3 och inte denna horiga nellie… Tänk på vad du gör nellie och snälla lägg ner bloggen blir irreterad på den och jag vet du kommer säga: Titta inte på den då.. Nej men hela internet är ju fan helt fucking intrångt med din jävla blogg. Facebook också, instagram likaså. TABORT BLOGGEN NELLIE FÖR I HELVETE!!! 


 
Så himla onödigt!! Tycker värkligen att alla ska tänka efter. Är det värt att hålla på så här? Ehh... Nopp tror inte det va.  Tror inte att vi förstår hur mycket hemska kommentarer och sådan Nellie får. Tänk va härligt om alla bara kunde sluta. Glädjas av varandra istället för att bli sur och trycka ner varandra. Tänk om man kunde kolla in bloggar och inte hitta en ända dum kommentar. Kommer nog aldrig ske men kanske att det kan bli mindre.
På instagram är det nästan värst. Jag kollade runt på Nellies bilder och oj vad mycket kommentarer hon får. Som många av er vet lämnade hon tillbaka B-ponnyn Bellman för inte så länge sedan. Sista filmen med Bellman grät hon. Hon berättade hur det kändes för henne. Jag kan lova er att det var väldans tufft för henne. Hon la ut filmen på hennes blogg. Någon dag efter får hon en SJUKT onödig kommentar på instagram om filmen.

Hahah skrattar ihjäl mig på filmen när du gråter hahahahhayayayaahhah!!!!!!!! 

Jag tror inte att detta var en enkel kommentar att ta emot! Stackaren! Såå otroligt onödigt. Mår man bättre för det. Kan faktiskt lova att man inte mår bättre utav att man gjort någon ledsen och sårad. Vi måste börja behandla varandra bättre, stoppa det här. Folk lägger ner sina blogger raderar instagram osv för att man blir kritiserad av varandra! Är det schysst? 
När jag var mindre och hade stallet.se blev jag illa behandlad. En tjej skickade ett medelande till mig via stallet.se. Hon skrev ungefär såhär: 

Vad håller du på med!? Hur kan du kalla mig för ful??? 

 
Jag hade ingen arning om vem hon var. Jag svarade och sa att jag aldrig hade gjort något sådant och skulle ALDRIG få för mig att göra!! Det tanken EXESTERAR inte hos mig! Jag skulle aldrig kalla någon för ful eller något sånt!
Never!
 

 och dö jävla unge!!!!!!!

 
Svarade hon. Hon hotade mig med att om jag inte la ner mitt stall och aldrig kom tillbaka skulle hon anmäla mig. Jag förstod INGET!  Jag hade ju inte gjort något men jag var liten då och blev rädd. Jag var hemma ensam. Tårarna sprutade och jag var SÅÅ otroligt rädd. Jag viste inte vem hon var. 
Jag la ner mitt konto och besökte inte sidan på flera år. Jag var liv rädd efter det. Kommer aldrig glömma det. 
Så efter det vet jag hur jobbigt det är att få otrevliga kommentarer och är kanske lite känsligare än förr. Men jag tror på mig själv något jag hoppas att ni också gör!! ♥ Tro på er själva det kommer ni långt på
 

2012-11-05
18:41:00

sluta tjata videoinlägg kommer!
kommer ni ihåg fjortistiderna?

2012-11-04
18:37:00

hejsan
kom hem igår och jag och clara gick och la oss halv två på natten hehe men som ni kanske vet va vi i Danmark och där har vi varit hela lovet (kommer upp bilder) vi hade jättekul och clara fick rida lite och såklart jag med :) imorn är det skola igen och är inte jättetaggad men jaja det får gå <3 nu får ni nåra bilder ;)
 
 

2012-11-03
22:35:38

bilen
sitter la i bilen nu på väg från götet!! najs brää <3 Clara ska sova över å imorn drar vi t forum, träffar man nån där tro? men bloggar från datan när jag kommer hem puss