Fuck perfection. Im a unicorn ;)

2013-07-25
12:54:00

Mobbning
Att mobba folk har aldrig varit okey och kommer aldrig bli okey. Jag tycker verkligen synd om dem som mobbar folk! Dem måste må riktigt jävla dåligt.
 
Att säga något till någon som sårar den personen och sedan fortsätta, DET är mobbning. Man kan bli mobbad på 1000 olika sätt,genom internet,face2face aa t.o.m genom andra personer! 
 
Jag förstår inte hur folk orkar, det är fett många som blir mobbade och tar sitt liv varenda dag. Det är så jävla äckligt hur alla orkar hålla på! Själv blir jag "mobbad" på ask. Men jag har valt att inte kalla det mobbning förens min kompis kom till mig och sa "sätt ner foten Renee, detta är mobbning och du ska inte behöva ta sån skit" 
usch jag är jävligt ledsen på alla saltis ungar
 
 
Jag förstår inte att folk inte fattar när dem går övegränsen och sårar folk! Folk säger att jag skriker efter uppmärksamhet men vad är det då dom gör? Det värsta är att min "syster" är enav dem som skriver det här, enligt ip adresen och en annan är en av mina killbästisar. Jag vet att han kommer läsa det här och hata mig men jaha. 
 
Jag tar inte åt mig av det här, men andra gör det och en gång i tiden gjorde jag också det!  Så snälla innan ni lämnar ett avtryck på vems som helst, Facebook,instagram,ask,blogg eller whatsoevvah så tänk innan! Det kanske sårar den!